lauantai 1. joulukuuta 2012

Tip tap tip tap tipe tipe tip tap

Eilen oli työporukan pikkujoulut. Porukka oli hyvässä hengessä ja nautti pöydän antimista joulu tapasten merkeissä ja salmari virtasi :) Kyllä nää hoitajat oli aika kovia ottaan :) Itse en juuri päässyt nauttimaan tarjottavista, mutta tällaista sain koottua lautaselleni:


Anteeksi hämärä kuva. Tietenkin pikkujouluihin kuuluu joulupukin lahjasäkki. Kaikki olivat tuoneet S-kirjaimella alkavan lahjan. Tavaraa oli suklaasta sexy snapsilasiin, mutta mun paketista avasin :


Salmariahan se, nautin siitä sitten ketoosin tuolla puolen :) Kiitos paketin ostajalle ;)

Tänään kävelyviikko jatkui. Tänne Tampereen seudulle ollaan saatu myös kinokset, jotka hieman hidastivat askelta. Ehkäpä suurin syy lenkin hitauteen oli spanielini jatkuva maahan meno, kun anturien väliin jäätyi lumipallot joita oli pakko pureskella joka mutkassa..Kesällä toi kyseinen lenkki kesti sen tunnin, et ehkä mun kunto on sit noussu oikeesti kun nyt meni 50min kinoksista huolimatta :) Tätä iltaa vietetään tyttöjen kesken Maikun kanssa ja lähetään tanssaan Tampereen yöhön. Kivaa viikonlopun jatkoa!

Maanantai (X)
Tiista ( / )
Keskiviikko (   )
Torstai ( / )
Perjantai ( /  )
Lauantai (X)
Sunnuntai (   )

YHT. 3,5h

1 kommentti:

  1. Törmäsin ensimmäisen kertaa sun blogiin. Pisti heti silmään koirakuvat. Itsellä saman sävyinen spanieli, mutta eri rotua. Juurikin tänään oli sama meininki meidän lenkillä. Piti olle ripeä lenkki ja lumipaakut vaan kertyivät tassuhin. Välillä otin itsekin hanskat pois ja koitin auttaa poikaparkaa, jotta lenkki olis voinut jatkua ;).

    VastaaPoista