keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jouluun sopii muutama POSSU-kuva

Tässä nyt sitten tulee kuvakollaasi mun läskeistä..Kovasti kuulee, kuinka pieni nykyään ootkaan-kommentteja. Kiitos ihanat teille niistä kommenteista :) Huomaan taas kerran sortuvani siihen läskisokeuteen, että vaikka kuvasta ja peilistä katsoo hoikempi nainen, en ole lähellekkään tyytyväinen. Tavallaan ei kuitenkaan näe sitä muutosta vaikka näkeekin? Olipas huono lause.

Kulunut yhdeksäs camppaus-viikko on ollut haastava. Kiireessä on jäänyt korvikkeita syömättä. Käsi on hakeutunut ruisleipäpussile toistuvasti ja muutamat joulusuklaat on varastettu ennen sovittua "herkuttelujaksoa". Valmentaja Jaanan kanssa keskusteltiin jo viikko sitten joulun ajasta ja kuinka haluan sen viettää ruokailun suhteen. Sovittiin, että aaton aatosta Tapanin päivään syön vapaasti, ilman Cambridge-tuotteita. Pidämme myös joulun ja uuden vuoden välin puntarivapaata. Turhaan sitä jouluturvotusta punnitsee. Samaan aikaan odotan ja pelkään tuota joulun ajan syömistä. On ihanaa sallia itselleen riisipuuroa ja muita joulun herkkuja, mutta samalla tiedän kuinka helvetin kipeäksi vatsa tulee (kyllä, tulee vaikka söisi vain vähän). Kauhua joulusyömiseen teettää myös se fakta, kuinka vaikeat kaksi viikkoa on edessä joulun 4 päivän mättämisen jälkeen. Ketoosista ei ole tietoakaan ja vatsalaukku ehtii laajenemaan ja nälkä vaivaa vähintään viikon kuten camppaamisen alussa. Ehkäpä palaan joulun jälkeen katsomaan näitä kuvia ja toteemaan kuinka paljon tätä possua on vielä jäljellä. Toivottavasti se motivoi. Huomenna on vielä punnituspäivä. Tänään kotivaaka näytti 77,2 kg. Saasnährä miten plikan käy :)

2 kommenttia:

  1. Vau, hyvä hyvä!! Pikkutyttöotsiksen kanssa sitä vaan pienennytään!! U go girl!! :)

    VastaaPoista
  2. upeeta vauhtia sulta lähtee paino!! voi hieno kun joku pysyy noin tiukasti ohjelmassaan! onnittelut saavutuksista!!

    rupesin lueskeleen noita tekstejä taaksepäin ja vasta tajusin että "tuttujahan" tässä melkein ollaan, pariin kertaan taidettu nähdäkin, et varmaan muista, mutta oon tän sun nuoremman kälyn kavereita;) heh, hauska löytää täältä tuttuja saman asian tiimoilta! :)

    tsemppiä tulevaan uuteen vuoteen! :)

    VastaaPoista