tiistai 4. joulukuuta 2012

Salipäivä

Tänään töiden jälkeen pääsin salille, pitkästä aikaa. Olo on ollut paljon energisempi tän viikon alulla kuin viime viikolla. Salitreeni koostui seuraavista sarjoista:

7min crosstrainer
3 x 10 toistoa jalkaprässi
3 x 10 toistoa ojentajat
2 x 10 toistoa kylkipenkki 5kg käsipainolla
2 x 10 toistoa selkäpenkki
3 x 7 toistoa penkkipunnerrus
3 x 8 hauis
5 x 15 toistoa vatsalihas bosulla

Salilla tuntui hieman masentavalta kun treeni tuntui takkuilevan, etenkin painot tuntuivat super raskailta. Tuntui kuin ei olisi koskaan käynytkään salilla ja mieli teki vaihtaa vain kevyempiin kiloihin. No empä vaihtanut, mutta jotenkin jäi kummallinen olo. Jospa torstaina lepopäivän jälkeen olisin vähän fit-henkisempi ja treeni luistais :) Salin jälkeen kävin kaupasta hakemassa tuoreen fit body- lehden. Oon tosi positiivisesti yllättynyt ko. lehden sisällöstä. Siinä on paljon fakta tietoa ihan tavis sali-harrastajallekin (en koe olevani missään nimessä fitness-ihminen) ja ehkäpä se lehdessä juuri yllättää, että sitä on helppo lukea. Toki upeat värikuvat tuovat mielenkiintoa myös. Erityisesti kiinnostavat jutut liittyivät ruoka-aineisiin ja etenkin heraproteiiniin. Huippu juttu oli myös Jutta Gustafsbergin kolumni, jossa oli mukava motivation speak dieettaajalle. " Dieetillä koettu pieni näläntunne on pelkästään hyvä tunne. Oikein rakennetulla dieetillä et koskaan tunne liian suurta nälkää, vaan sellaista pientä kutittelua vatsassa. Ajattele, että juuri nytkin rasva tirisee! " Paljon puhuttiin positiivisesta asenteesta ja siitä, ettei saisi miettiä -mitä en saa syödä-. Huomaan itse edelleen sortuvani tähän toistuvasti. Artikkeli käsitteli myös tavoitteiden asettamista motivaation ylläpitämiseksi.

Olen asettanut itselleni ensimmäiseksi tavoitteeksi päästä 70 kg painoon. Sinne on nyt vielä reilusti matkaa, joten kun sen olen saavuttanut, voin palata tarkastelemaan tavoitettani. Olenko siihen tyytyväinen. Mulla on mielessä eräs pitkän tähtäimen tavoite, mutta kerron siitä sitten joskus myöhemmin. Huomenna olisi valmentajan tapaaminen ja viikkopunnitus. 7 viikkoa on uutta elämää jo takana, olen hyvin tyytyväinen ja iloinen saavutuksistani, vaikkei se aina täältä tekstistä välttämättä välity :)

treenin raskaan raatajat with Tiina1 kommentti:

  1. Niin ollaan nättejä hikisinä ja punasina reenin jälkeen.. :D

    VastaaPoista