maanantai 10. joulukuuta 2012

Valintojen maailma

Viikonloppuni siis vierähti Helsingissä koiranäyttelyssä. Päivät olivat pitkiä, ruokarytmi erittäin epäsäännöllinen, mutta suurimmilta ruokakatastrofeilta säästyttiin. Haastavimmaksi koin pirtelöiden sekoittamisen. Mulla oli mukana vain yksi sheikkeri ja musta oli erittäin epämiellyttävää käydä pesemässä sitä vessassa aterioiden välillä. Sellasta puhdasta paikkaa ei löytynyt kuin vasta hotellilla, joten pitkän 8-10h näyttelypäivän aikana sain juotua Messukeskuksessa vain yhden pirtelön. Yksi korvike jäi väliin per päivä :( Lauantai iltana käytiin Fransmannissa syömässä, joka sujui suuremmilta kiusauksilta välttyen. Ruoka oli huippu hyvää ja ylpeänä katsoin kun muut ahtasivat suuhunsa pihviä ja ranskiksia, minä söin kana-vuohenjuusto salaattia. Oli varmasti parasta ruokaa mitä ole kahteen kuukauteen syönyt :) Tässäpä viikonlopun antia kuvien muodossa.Nämä herkut erotti koirien makupaloista jumalaisesta sokerin tuoksusta. Vältin kiusauksen :)

Tunnelmallisen Fransmannin sisustusta

Ihana kana-vuohenjuusto salaatti. Majoneesi kastiketta en syönyt.

Unikaveri Veeti

Tänään jatkui "ulkona" syöminen kun kävin salaatilla ystävän kanssa. Tein hyvän valinnan. Viahdoin salaattiin kastikkeeksi öljyn ja jätin tarjoillun sämpylän syömättä.

Lohi-leipäjuusto salaatti

Viikonlopun aikana taas korostui, kuinka tärkeää laihduttavan ihmisen on suunnitella ateriansa etukäteen. Reissussa oleminen voi muuttua hankalaksi, kun ei olekaan tarjolla niitä asioita, joita terveellinen ruokavalio pitää sisällään. Olisi ollut helppoa syödä pikku snaäksejä, joita ystävillä oli mukana näyttelyreissulla. Olisi pitänyt pakata mukaan itsellekin jotakin vaihtoehtoista evästä camppauspirtelön lisäksi. Valintoja joutuu tekemään joka päivä. Kuitenkin nää ravintolavalinnat ovat onnistuneet ja parasta oli huomata lauantaina ja tänäänkin, etten joutunut harmittelemaan sitä, etten "saanut" ottaa ranskalaisia. Oli hienoa huomata, että olin super tyytyväinen salaattiini ja että en olisi halunnut ranskalaisia (paitsi sunnuntaina kotiin päästyä). Kauhistelin vain kuinka jokin muu kuin salaattiannos ei pitänyt sisällään juuri lainkaan vihreää.

Huomenna on viikkopunnitus. Aina se jännittää, varsinkin kun noita aterioita on jäänyt väliin useampana päivänä.

1 kommentti:

  1. Aika hauskaa, sun viikonloppukokemukset sivusi aika hyvin mun vastaavia, kuten tän päivän postauksestani voi havaita.;) On se vaan niin, että kun pääsee ennakkoon suunnittelemaan syömisiään, välttyy isommilta katastrofeilta!
    AI niin, hurjat onnittelut seitsemänkympin rikkoutumisesta!! Sä oot aikamoinen teräsnainen!

    VastaaPoista