torstai 27. joulukuuta 2012

Paluu arkeen

Aamuni alkoi parkkisakoilla. Voiko ihanammin päivä enää alkaa? Tai päättyä, sillä viimeyön olin töissä ja tyhmänä parkkeerasin auton ilman pysäköintimaksua "nythän on arkipyhä" ajatuksella muistamatta, että aamulla joku virkaintoileva parkkipirkko on käynnistänyt juhlanjälkeisen vitutuksen ja aloittanut työnsä klo 6:57 sakottamalla lumen alla makaavaa pirssiäni. En olisi halunnutkaan alemyynneille :)

Joulupäivä sujui hyvin cambridge-pussien parissa. Söin myös ruisleivän ja suklaata, mutta noistahan sovittiin jo aiemmin. Tapaninpäivänä mummulassa patojen äärellä kokeilin olla hillitysti, mutta eipä sitä pirtelöitä enää mahtunut siellä tankattua. Tänään on kuitenkin palattu arkeen ja nuo suklaakonvehdit huutaa mun nimeä, vain  siksi, että nyt ne ovat kiellettyjen listalla. On ihmisen psyyke sitten kummallinen. Kun tietää ettei sovi syödä niin haluaa syödä. Haluan myös olla hoikka, joten motivoikoon se olemaan ottamatta. Ruokavalioni koostuu siis edelleen 3 cambridgeateriasta ja yhdestä kasvis+proteiini normiruuasta sekä marjoista/vrk.

Mulla on alkamassa odotetut vapaat ensiyön työvuoron jälkeen. Kovasti tekee mieli salille ja aionkin ennen uutta vuotta mennä. Kaipaan myös treenitovereitani, joten tytöt, kokeillaanhan saada vuorot sopiin :) Aamupaino oli tänään sama kuin aaton aattona 76,5kg. Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti