lauantai 8. joulukuuta 2012

Perjantain treeni ja pikkujoulut

Päivittelen näin takautuvasti eilisen päivän tapahtumia. Kun alkuviikosta valittelin, että joskus treenin käynnistyminen voi tuntua pelkältä takkuamiselta, ei eilen ollut sellaisesta tietoakaan. Kai se vapaa päivänä treenaaminen vain on luontevampaa ja energiaa riittää paremmin. Päätin tehdä pidemmän lämppäriosuuden ja olenkin löytänyt uuden tuttavuuden crosstraineria muistuttavasta laitteesta, jossa askeltaminen tuntuu hölkältä, mutta kevyeltä sellaiselta. Sain 15 min alkulämmön aikana kulutettua yhden cambridge-aterian sisältämät kalorit 118 kcal. Muutoin treeni koostui seuraavista (järjestys ei nyt välttis ollut tämä, kun muisti pätkii):

3 x 15 toistoa vatsat bosulla
3 x 8 toistoa ojentajat
3 x 10 toistoa selkäpenkki
3 x 8 toistoa pystysoutu
3 x 10 kylkipenkki
3 x 10 toistoa hauis
3 x 15 toistoa vatsat bosulla uudelleen
3 x 10 toistoa kulmasoutu käsipainoilla
2 x 15 penkille nousua + polvi ilmaan
Treeni tuntui rankalta, mutta endorfiini humalassa kävelin salilta ulos valmistautumaan illan pikkujouluihin vanhojen työkavereiden kanssa tupperware-kutsujenkin merkeissä.

tuli hiki ja suunympärys on ihan valkosena..

Pikkujouluissa pystyin melko hyvin kieltäytymään tarjottavista, vaikka konsulentti valmisti kutsujen aikana herkkuja myymiään tuotteita käyttäen. Tarjolla oli kaiken lisäksi joulutorttuja, glögiä lisukkeineen sekä juustoja. Muutamia paloja juustoja söin, mutta muutoin tyydyin pepsi maxiin ja pirtelöön. Saatiin hauskuutta aikaan kun testattiin tuperi-vempainta pirtelön sekottamiseen ja paakkuvapaata juomaa sain, ei ollu klönttejä. Ostoslistalle siis :)Illan juhlinnat jatkuivat osaltani yli puolenyön, mutta pakko oli lähteä kesken pirskeiden kotiin nukkumaan seuraavan päivän Helsingin koiranäyttelyreissua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti