sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Parsakeittoa kynttilän valossa

No niin, nyt on saatu kävelyviikko päätökseen. Tänään puristin viimeisen lenkkipäivän miehen kanssa kasaan ja viikon kävelysaldoksi tuli 4,5h. Hyvä minä!

Maanantai (X)
Tiistai ( / )
Keskiviikko (  )
Torstai ( / )
Perjantai ( / )
Lauantai (X)
Sunnuntai (X)

Aamupäivällä käytiin ostamassa kotiin uutta astiastoa, kun olen kovin kyllästynyt vanhaan 24h- "kivilautas" sarjaan. Ostettiin ihan perus Arabian Teema astiastoa valkoisena. Aattelin et siihen on helppo yhdistää sitten jotain toista sarjaa jos kyllästyttää. Lenkin jälkeen tein uusimmasta Kg-lehdestä löytämäni reseptin avulla parsa- kevyt sulatejuustokeittoa. Oli ihan mielettömän hyvää ja vähä kalorista!


Parsakaali-juustokeitto 30min. 4 annosta
Energiaa 113 kcal/annos
proteiinia 25g, hiilihydraatteja 4g, kuitua 4g, rasvaa 4g

500g parsakaalia
1l kasvislientä
150g kevyt sulatejuustoa
pieni nippu persiljaa

Kuumenna kasvisliemi ja lisää huuhdellut parsakaalit. Kypsennä 15min. Lisää juusto ja sekoita tasaiseksi. Silppua joukkoon persilja (mulla ei ollut).

Soseuta keitto sauvasekoittimella ja kuumenna keitto uudestaan. NAM!

Ensiviikolla on paljon ohjelmaa. Tietenkin työviikko on edessä, mutta viikonloppuvapaat vierähtää Helsingissä koiranäyttelyssä kahden ystävän ja monen cockeri-kaverin kanssa. Ajattelin ensiviikon minimi-liikunta suunnitelmaksi kaksi koko vartalon salitreeniä. Todennäköisesti tiistai ja torstai iltapäivä olisivat otollisimmat ajat (tämä info olkoon tiedoksi Tiinalle ja Allulle :) ).

Kohti uutta viikkoa. Jännityksellä odotan saisinko jo valmentajan luonakin tuon -10kg rikki vai en.

kuvan viini ja ruisleivät kuuluivat miehen annokseen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti