tiistai 25. joulukuuta 2012

Mättöpäivät loppuvat..toivottavasti..

Okei, kaksi päivää vapaata syömistä and I'm done. Tää turvotuksen määrä on ihan järkyttävä, joten katsoin paremmaksi tehdä päätöksen lopetella tän jouluruuan syömisen. Aaton aaton aamuna painoin 76,5kg ja tänä aamuna 77,3kg. Mielestäni 800g turvotusta on hyvin hyvin vähän, joten ehkäpä nyt on hyvä lopettaa?

Jouluaatto anoppilassa alkoi hieman kurjasti kun kälyllä alkoi vatsatauti. Harmitti toisen puolesta kun ei päässyt osalliseksi jouluherkkuihin ja samalla ko. "tautikammoisena" laski se minunkin motivaatiotani nauttia syömisestä. Ruoka oli huippuhyvää aattonakin, mutta ihan mielellään sen syömisen lopetti. Aattoon mahtui riisipuuroa, pieni kävelylenkki, joulusauna ja päivällinen 11 hengen porukalla. Sain sylitellä mieheni pikkuista serkkupoikaa ja ilmeisesti kaikki olivat olleet kilttejä, jos lahjojen määrästä jotain voi päätellä.

aamulenkiltä
Alkuperäinen suunnitelmahan oli se, että aaton aatosta Tapaninpäivä iltaan voisin syödä cambridge tuotteiden ulkopuolelta vapaasti. Nyt on joulupäivä ja aloitin aamuni pirtelöllä ja vedellä riisipuuron sijaan. Haluan vain tän turvotuksen mahasta pois ja kevyemmän olon. Ajattelin kuitenkin olla itselleni vielä tämän ja huomisen armollinen ton suklaan ja ruisleivän suhteen. Nipotan sitten torstaista eteenpäin ja koitan olla tiukka, varsinkin ton ruisleivän kanssa.

Tän päivityksen loppuun iso KIITOS kaikille tutuille ja tuntemattomille jotka käytte katselemassa satunnaisesti tai luette ahkerasti blogiani. Olette hurja motivaattorijoukko! Tämä painuu nyt iltavuoroon töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti