tiistai 6. marraskuuta 2012

Uuteen viikkoon

Toisten työviikko alkaa maanantaina, mulla se juuri loppui ja vapaat alkoi. Tosin vain kaksi kappaletta, mutta kummiskin. Viime camppaus viikko sujui melko helposti. Kun olin töissä jatkuvasti, ei ollut aikaa miettiä ruokaa ja syömistä ja ihan hyvin olen tyytynyt pelkkiin pusseihin ja kanan palasiin silloin tällöin. Tänään oli punnituspäivä ja -1,1kg oli tulos. Nyt on yhteensä kolmessa viikossa painoa pudonnut 5kg.  Sirryn nyt neljännen viikon myötä myös kakkos tasolle ohjelmassa. Saapahan vähän enempi syödä.

Päiväni koostuu n. 800 kcal sisältäen 3 cambridge ateriaa + 200 kcal proteiineista + 100 kcal kasviksia + 100 kcal marjoja. Ehkäpä se tuo helpotusta ton ruokavalion monipuolistamiseen. Tuntuu, että kana tulee jo korvista ja nyt kun voi lisätä kalorimäärää, niin voi ottaa naudanlihaakin mukaan aterioihin. Jännityksen ja pelon sekaisin tuntein kohti suurempaa kalorimäärää ja oikeaa ruokaa. Jännittää, että hidastaako tää paljonkin painonpudotusta.

Tänään kävin ensimmäistä kertaa ulkona syömässä. Oltiin ystävän kanssa Ideaparkissa ja lounasta istuttiin Subwayssä. Ihan törkeesti teki mieli sämpylää, mutta salaattiin jouduin tyytymään. Olin kovin epäileväinen kyseisen formaatin salaatteja kohtaan, mutta yllätyksekseni pidinkin siitä.

Kovasti odotan huomista kun pääsen (lue ehdin ja jaksan) viikon tauon jälkeen salille treenaan ystisten kanssa. Toivottavasti nyt ei mene valokuvaamiseks vaan treenataan täysillä, ettäs tytöt tiedätte :)

2 kommenttia:

  1. Sovittiin, että se on jalkapäivä huomenna, joten siihen malliin si, että kontataan kotiin!! :D

    VastaaPoista
  2. Täytyyhän munki ny laittaa vähä tsemppi kommenttii! Ihan huipusti lähteny käyntiin, ihailen kyllä miten jaksat! :) Lukeepahas jostain sun kuulumisia ku ei ollu ny hetkeen nähty ;) ei vaan täytyy mennä joku päivä yhessä gogolle ja leffaanki piakkoin!

    T. pikkusisko ( se pienempi :D)

    VastaaPoista