keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Repsahdusviikon saldo

Viime viikon aikana repsahdin pariin otteeseen ruisleipään. Yhteensä 6 ruisleivän puolikasta tuli naposteltua. Onnekseni painoa oli tippunut huikeen hyvä määrä, -1,2kg. Aamupaino ilman vaatteita oli tänään jo seiskalla alkava. Kyllä toi hiilarin syöminen varmaan ketoosia katkaisee, mutta suuremmalta nälältä olen kuuitenkin välttynyt. Kokeilen nyt tsempata ton leipään lipsumisen suhteen paremmin tällä kuluvalla camppaus-viikolla.

Tänään juteltiin valmentajan kanssa niistä tilanteista, joissa alkaa käsi hakeutua jääkaapinovelle ja leipäpakettia kohti. Jos on surullinen/masentunut/stressaantunut, pitäisi oppia lohduttamaan itseään jollakin muulla tavalla kuin syömällä herkkua. Juuri tämä on se mun suurin ongelmani (ja varmaan monen muunkin tunnesyömärin). Kun on huono mieli tai tuntuu että elämä kohtelee väärin, on helpompi antaa itselleen anteeksi herkun popsiminen. Pitäisi oppia lähtemään vaikka koiran kanssa ulos kun tekee mieli herkkuja.

Tällä viikolla (viime viikon lipsumisesta huolimatta) pidän lauantaina ns. hallitun vapaasyöntipäivän. Paras ystäväni viettää 30-vee juhliaan ja tarjolla on kaikenlaista mussutettavaa. Tietenkään ei ole nyt tarkoitus ruokailla sipseillä ja karkeilla. Ruokalistalla on salaattia ja itsetehtyjä lihapullia, joita aion ainakin syödä. Yritän koostaa lautaselle vähemmän pahoja ruokia, ettei maha tulisi kamalan kipeäksi. Noh, katsotaan nyt miten menee, lupaan valokuvailla tarjottavat ja sen mitä päätyy suuhuni :)

Hyvää työviikon jatkoa kaikille. Jos vaikka huomenna ehtisi salille tässä juhlajärjestelyjen keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti