keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Sana-Sollia kehiin

Olen aina ollut huono syömään mitään lisävitamiineja. Tänään "Pt-Alina" kovasti valaisi tietämättömyyttäni, että olisi jo pitänyt syödä D-vitamiinia aikoja sitten. Mulla ei oo oikein koskaan ollut mitään mielenkiintoa noihin vitamiinilisiin, mutta nyt kai on tsempattava senkin suhteen. Tarttee kysyä camppaus-valmentajalta mitä muuta vitamiinilisää se suosittelee. Sinänsähän cambridge-tuotteisiin on laskettu tarvittavat vitamiinit ja hivenaine-hömpät mukaan. Tarttee kysyä fiksummilta.

Mulla on unirytmi ihan sekaisin viikonlopun yövuoron jäljiltä. Viime yönä uni tuli vasta 03. Huomenna pitäis herätä kuudelta töihin. Miks nää vapaat menee aina niin nopeesti ohi.. Tänään oli ohjelmassa salitreeni Tiinan ja Alinan kanssa. Oli sovittu ettei mitään valokuvailuja tänään vaan täyttä tehotreeniä. On se penkkipunnertaminen rankkaa. Nyt jaksoin sentäs 3x8 toiston sarjaa nostaa kun viimeksi hädin tuskin 5 nostoa. Ehkäpä se tästä. Nyt ainakin tuntuu pelkän vesilasin nostaminen huulille rankalta. Kyllä tuntuu käsivarsissa! Tänään tuli huono olo vatsaan treenin loppu puolella. Mua on kyllä monelta taholta muistutettu ottamaan iisimmin salilla, mutku mutku. Varsinkin nyt kun oli viikon tauko kaikesta treenaamisesta oli niin kiva tehä hommia. Pitäis vaan oppia oleen itelleen armollisempi, et vähempikin riittäisi treenin sisällä.

Viime päivinä on ollut tosi vaikea saada vuorokauden vesimäärät juotua. Muistais nyt vaan kuljettaa koko ajan vesipulloa mukana. Käytiin tyttöjen kanssa tänään vielä syömässä salitreenin jälkeen, Subissa. Tarttee nyt olla varovainen ton ulkona syömisen kanssa kun toi oli jo toinen päivä putkeen "ulkona". Toki vain Subissa ja olihan se terveellistä safkaa mut kuitenkin. Tänään siellä myyjä yritti tarjota salaattiini liian vähän lihaa. Väitti ensin muutaman leikkeleen painavan n. 140g, ei mennyt läpi. Kyllä nyt monta viikkoo lihat punnittuani tunnistan jo paljonko mikäkin määrä painaa silmämääräisesti. Myyjä tarkasti asian ja olihan siinä puolet liian vähän tilaamastani määrästä. Pistetään nyt postauksen loppuun yksi salakuva salilta, mut oikeesti tää oli ainut jonka nappasin.. hyvät viikon jatkot kaikille!5 kommenttia:

 1. Hahha!! Tässä ku mietin, ni sähän taisit karata aiemmin tohon kyykkyjä tekemään, mutta ny jäit kiinni, menitkin kuvaamaan!! Mutta vitsit sä näytät kyllä pienentyneeltä!! Vau!! :)

  VastaaPoista
 2. Jee! Hyvä Jenni! Mä aina kateellisena mietin, että ois pitänyt vaan silloin jo projektin alussa aloittaa blogin pitäminen, niin voisi sitten esitellä laajemminkin onnistumistaan...;) Tsemppiä sulle oikein kovasti - liikunta+ruokavalio vaan on se tehokkain laihdutusmuoto ja lisäksi siitä tulee niiin hyvä olo. Kyllä mäkin taas muutaman päivän tauon jälkeen palaan salille kunhan tää flunssa hellittää.
  Ainiin - vinkki kantapään kautta oppineelta: muista kehonhuolto!! Salitreeni kaipaa kaverikseen päivittäiset venyttelyt ja säännölliset tapaamiset hierojan kanssa. Nimim. Selkävaivainen.
  Anna-Sisko
  p.s. kuvista päätellen oot kyllä kovasti solakoitunut!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anna-Sisko. Oot kyllä ollut koko ajan huikee motivaattori mulle kun vaan mietin sun muutosta viime aikoina! Nyt tää blogi auttaa tsemppaan kans kun ei enää kehtaa epäonnistua :)

  VastaaPoista
 4. Eipä kestä;) Sehän onkin parasta, kun uskaltaa kertoa laihdutuksestaan julkisesti, niin saa paljon tukea - ja tulee samalla ehkä tarjonneeksi sitä vahingossa muillekin...;)
  A-S

  VastaaPoista