maanantai 26. marraskuuta 2012

Kävelyviikko

Julistan täten kävelyviikon alkaneeksi.Meidän perheessä on mies ollut ahkerampi koiran ulkoiluttaja. Hyi hyi minua. No, tällä viikolla päätin kunnostautua ja vietän laatuaikaa Lyylin kanssa. Lyylin kanssa harvemmin on saanut minkäänlaista hikilenkkiä aikaiseksi, koska se nuuhkii joka pylvään ja merkkailee joka kannon juurelle. Tällä viikolla Santeri on iltavuoroissa, joten lenkitysvastuu siirtynee minulle. Päätin, että tällä viikolla käyn ainakin neljä kertaa tunnin lenkin.

Eilisen ylimääräisen mässäyksen jälkeen päätin jo aamulla pyhittää töiden jälkeisen ajan pienelle aerobiselle treenille ja koirakin oli auttava yksilö tänään. Neidin jalka nousi ja nenä oli irti maasta. Ajoittain sain reippaalla vauhdilla sykkeen nouseen 130:een, mikä nuuhkijan kanssa on melko haastavaa :) Käveltiin kyläilemään, 30min/suunta ja ihan kivat kalorit sain kulutettua NRJ:n iltapäivälähetyksen pauhatessa korvanapeista.

Katsotaan nyt saadaanko rastit ruutuun mille päiville, mutta jos just maanantaina (kaikista päivistä) sai lenkin tehtyä, niin ei se nyt ihan huonoa viikkoa voi ennustaa...

Maanantai (x)
Tiistai ( )
Keskiviikko ( )
Torstai ( )
Perjantai ( )
Lauantai ( )
Sunnuntai ( )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti