perjantai 1. helmikuuta 2013

Oma sali mansikka muu sali mustikka

Eilen ajelin kaameessa lumimyräkässä Anna-Siskon luokse Espooseen. Hieman jouduin seikkaileen, kun ajoin kehää väärään suuntaan, mut löysin lopulta perille. Melkein heti lähdettiin A-S:n salille Sellon Elixiaan. Kiva käydä katsomassa minkälaista toisten salilla on. Tietenkin tein samalla vertailua omaani. Löysin positiivisia puolia ja negatiivisia puolia. Tehtiin treeniä yhdessä. Vatsoja, penkkipunnerrusta, ojentajia ja lisää vatsoja. Sitten tehtiin 4 kierrosta sykettä nostavaa treeniä seuraavasti: 2min soutaen, 1min kahvakuula maastavetoa ja 2min pyörällä. Tietenkin ne putkeen täysillä ja 3 liikkeen jälkeen väliin 1min palautus. Oli rankkaa ja tehokasta. Anna-Siskolle oli outoa treenata kaverin kanssa, mulle se oli tutumpaa.


Elixiasta löytyi ihanat kahvakuulat, jotka ovat mulle vielä melko outoja kapistuksia, mut jos aina kattelis näin kivan värisiä kuulia olis niitä kiva heilutella :)


Löytyi myös "Bob Harber-penkkejä"joille Biggest loser kilpailijat ovat jollain kaudella koittaneet hypätä. Näyttää telkkarista paljon helpommalta hypätä tollaselle kuin se oikeasti oli. Tälle pienelle hyppäsin, mut kuvasta puuttuu se seuraava koko johon en enää uskaltanut. A-S hyppäsi tietenkin kevyesti, kun niin kuntohirmu onkin.
Kello oli jo 21:45 kun lopeteltiin treeniä ja vartti sulkemiseen, mut ehittiinhän me vähä fotaankin. Iltaa istuttiin yömyöhään rupattelemalla ja katselemalla laihisohjelmia. Laatuaikaa ystiksen kanssa <3

Aamulla kello herätti 8:30 ja A-S raahasi mut aamuaerobiselle. Käveltiin 45min ja kyllä pirtelö maistui, suunympärys valkoisena tietenkin. Päivää vietettiin kiertäen Espoon kauppakeskusta ja Helsingin keskustaa. Otettiin pienet päikkärit ja sitten lähin ajeleen kotiin. Oli huippu kivaa, kiitos ystäväiseni!

Huomenna olisi vihdoinkin viikkopunnitus Jaanalla. Saas nährä miten plikan käy.

tämän päivän lounas

1 kommentti: