maanantai 18. helmikuuta 2013

Salia ja sambaa

Salia ja sambaa, siitä on hyvä maanantai tehty. Toiset joutuu juokseen vapaapäivänäkin "töissä" mutta valitettavasti aloitin aamun puurolla ja verikokeilla virmassa.


Ennen salitreeniä aamupalan toinen osa eli pirtelö naamariin.


Oi että tuntui salitreeni huippu tehokkaalta. Hiki valui ja sydän hakkasi. Tein peppua, reisiä ja vatsaa ja huima annos käsitreeniä. Käytiin Tiinan kanssa vielä polkemassa treenin päätteeksi spinningsalissa.

"jenning"

On meillä kivat Tampere maisemat salin ikkunasta:Sitten pientä välipalaa ja ystävän kanssa lounaalle. Oli kiva höpötellä kunnolla Riosta palanneen Miian kanssa ennen soittotreenejä.

välipala

lounas

Miia sai houkuteltua mut tanssitunnille ennen soittotreenejä ja endorfiinihumalasani lupasin (hädin tuskin pystyin portaita kulkeen salitreenin jälkeen).


Olen sambaa tanssinut ennemminkin, viimeaikoina en ole tanssitunneilla käynyt. Tää jatkotaso ei ollut mun tasoo ja ihan meni energiat hölmönä pyörimiseen ja sotkeutumiseen omiin koipiin. Onnellisena treenin jälkeen söin pikaisen päivällisen ja siirryin tekeen mitä osaan :)

päivällinen extra protskulla

hello lover...


Baterian pojat sai Rion tuliaisina jotakin tosi Brasilialaista luettavaa ja osaa, huom osaa, soittajista hemmoteltiin herkuilla, joihin en koskenut. ( Lehti oli kyllä pakko selata ;) )


Mun iltapala herkut:

iltapala extra kasviksilla ja pepsi max

Hyvää yötä!

3 kommenttia:

  1. Sun kanssas reenit tuntuu olevan aina huippu tehokkaita!! Edelleenkin semmonen pieni tärinä päällä käsissä ja jaloissa. Huomista ja ylihuomista siis odotellessa.. ;)

    VastaaPoista
  2. Miten sä saat itsestäsi salilla irti noin paljon? Mä aina salilla lopetan ennenkuin aloitankaan... "Eiköhän se ollut tässä ;)?" Pepsimax, voih, sitä kun sais.. Mutta se on mulla portti muihin herkkuihin. Joten ei parane sitä avata, ainakaan vielä.

    VastaaPoista
  3. Toi salitreenistä tykkääminen tulee jos tulee. Olin ennen enempi ryhmäliikunta ihminen ja sit kun aloin tutustuin itse salilla toimimiseen tarkemmin ja ystävien avulla en vois sitä enää vaihtaa pois. Tuloksia tulee nopeasti ja kehityksen huomaan pian.

    VastaaPoista