keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ensimmäinen lomapäivä

Loma alkaa pirtelöllä kuten jokainen muukin päivä viimeisen 4kk aikana.Valmentajan tapaaminen ja punnitus siirtyi perjantaille, koska valkku kipeä joten seuraavana ohjelmassa olisi aamulenkki (tai no päivälenkki, koska löhösin sohvalla pari tuntia).

lökäreissä lenkille, ei aina jaksa muotiurheilla


lenkkiseurana Lyyli
Toi meitin koira ei anna oikein hikilenkkiä tehdä, koska se pysähtelee haisteleen ihan non stop, mut lämmin tuli kuitenkin.


Testasin puhelimen sports tracker sovellusta ekaa kertaa. Ihan kiva lelu :)


Sitten välipalaksi pirtelö ja pähkinät ja vieraileen ystävän luokse.tää ei oo kahvi vaan Pepsi Max...

Julius näyttää mallia miten se suu napsaa.. ja sitten kauppareissu ja ostokset näytti tältä:


Päivälliseksi tänään lohta ja kasviksia. Jos olisin ollu fiksu ja laittanut uunin päälle olisi ateria tullut ajallaan, mutta puoli tuntia odotettuani huomasin ettei kalan väri oo muuttunu miksikään ja totesin uunin olevan kylmä, heh.. kokkikolmonen..Sitten anoppilaan saunoon. Yllätyksekseni huomasin, että anoppi oli ostanut Aloevera kutsuilta proteiinijuomaa ja pakko oli testata.. ihan törkeen makuista ja en juonu.Saunan jälkeen kun pääsin kotiin oli jotenkin tosi kiertävä olo mahassa ja oksetti. No olin jo aivan varma, että norohan se sieltä tulee mikä on kaatanut puolet ytävistäni ja vissiin kaikki suomalaiset nyt muutenkin. Iltapala ja päivän viimeinen camppausannos jäi syömättä, koska vettäkään en uskaltanut juoda. Tänään kuitenkin heräsin hyvällä ololla ja mitenkään tyhjentymättä, joten onneksi taisin selvitä säikähdyksellä.

Nyt olen jo myöhässä. Mun pitäisi olla kovaa vauhtia ajamassa Helsinkiin ihanan ystäväni Anna-Siskon luokse. A-S on laihduttanut huikeen määrän ja on kyllä mulle ollut motivaattori ja tsemppari koko projektin ajan. Ihana nähdä toista pitkästä aikaa ja tehdä yhdessä treeniä. Katotaan tuunko elossa kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti