perjantai 8. helmikuuta 2013

Välitavoite saavutettu

Hyvä minä! Tänään punnituksessa sain viikkopudotukseksi -1kg eli sain välitavoitteeni 15 kg:n pudotuksen saavutettua. Otettiin myös kehomittaukset, joihin Jaana totesi, että ollaan taidettu treenata kovaa, koska lihas prosentti ei ole kasvanut vaan pysynyt samana. Nyt viimeistään sitten siirrytään tasolla ylemmäs ja lisätään hiilareita ruokavalioon, ettei vaan ala lähteä lihasmassaa vaan jatkossakin läskiä.


 Siirryn nyt Cambridge 3B tasolle. Rokavalioni koostuu siis seuraavasti:

Aamupala: Cambridge + 150 kcal ( esim. sokeritonta mysliä, tai kaurapuuroa tai täysjyvä leipää)
Lounas: Cambridge + kasviksia
Päivällinen: 400 kcal (proteiinin lähdettä ja 40g täysjyvä riisiä, pastaa tai perunaa) sekä kasviksia
Iltapala: Cambridge

Jaanan kanssa juteltiin seuraavasta tavoitteesta. Kerroin, että mulla olisi pieni toive toimia joku päivä vielä itsekin Cambridge valmentajana. Senkin innoittamana seuraava välitavoitteeni on painaa alle 70 kg. Isompi tavoitteeni olisi sitten omata normaali painoindeksi eli alle 25. Hurjaa. Olen tietenkin hurjan tyytyväinen alle 30 painoindeksilläkin, jonka nyt saavutin. Tuo menee katekoriaan lievä lihavuus ja sen myötä laskee myös riski sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin tms. Juteltiin myös eräästä motivaattorista, jota en vielä tänne paljasta. Kerron sitten kun se on varmaa. Tiedän, että oli ärsyttävä lause mut sanoimpahan nyt kumminkin. Valkkutapaamisen jälkeen suuntasin, arvatkaa vaan minne ja mitä ostaan.

 Minä lähden nyt huippu hyvin fiiliksin Tampereen yöelämään sambakeikalle. Tulkaahan kaikki tsekkaan samba Roseiran show Semaforiin klo 24 ja 01!

3 kommenttia: