maanantai 11. helmikuuta 2013

Uusi viikko käyntiin

Mitenkäpä muutenkaan kuin pirtelöllä se aamu voi alkaa. Uutta on nyt aamupalaan lisätty 150 kcal. Tänään söin pienen annoksen kaurapuuroa sokerittomalla mansikkakeitto-lorauksella ja raejuustolla. Kyllä oli nannaa.


Viimeisen lomapäiväni aamua vietin sängyssä loikoillen ja katsellen Rion karnevaalivideoita ja kuvia netistä. Kaihomielin katselin ystävien kuvia ja toivoin olevani edes hetken karnevaalitunnelmassa mukana. Onneksi tunnelmaa lähelle pääsi videoita katsomalla. Samalla pystyin jopa haistamaan miltä ilma tuoksui tuolla kaukana kun muistelin viime vuotta. Onneksi ensiyönä pystyn seuraamaan suoraa lähetystä Sambo Dromolta netin välityksellä :)

Päivällä tein ruuaksi naudan paistijauhelihaa ja yhden keitetyn perunan. Kaippa se ihan hyvältä maistui se peruna, mutta en koe että se mitään ihmeellistä elämystä ruokavaliooni toi, nyt kun se sallittu on.Iltapäivällä tein Alinan kanssa kunnon salitreenin ja aerobiset minuutit päälle. Gogolta siirryin sambakoululle soittotreeneihin, joissa käsivarret eivät myöskään pääse helpolla. Välipalaksi treenin jälkeen söin kourallisen pähkinöitä, klementiinin ja camppauspirtelön.


Tässä kuva mun soittimesta jota kutsutaan Chocalho:ksi tai tuttavallisemmin rocar. Se painaa muutaman kilon (en nyt osaa arvioida paljon puolestatoista kilosta ylöspäin se on). Käsille sen soittaminen on erinomaista treeniä ja vaatii kovasti kestävyyttä.

tää kuva on ainakin parin vuoden takaa?

Treenin jälkeen kotona söin pirtelön marja-annoksella (en tota koko rasiaa).


Huomenna koittaa loman loppu ja edessä olisi kaksi yövuoroa. Noi yövuorot sössii aina ruokarytmiä ja kerää nestettä ihan törkeesti kroppaan. Muutenkaan en oikein osaa odottaa miten paino käyttäytyy vaa'alla perjantaina kun oli toi viikonlopun mässytys ja nyt noita hiilareita on lisätty. Voipi olla että tulee se eka plussaviikko, mutta empä taida analysoida enempää. Tulee mitä tulee. Kyl se siitä taas laskuun lähtee.

Kivaa viikkoa kaikille, tack och adjö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti