torstai 14. helmikuuta 2013

Yövuoron turvotus


Löysin tälläisen lapun rakkaaltani tultuani aamulla yövuorosta. Nyt on vietetty kaksi yötä vauvalandiassa ja kerrankin oli ihanan rauhalliset työvyorot. Sai rauhassa tsupsuttaa vauvojen kanssa ja kuunnella yöllistä tuhinaa keskoskehdosta. Niitä työn hyviä hetkiä. Yövuoroina kuitenkin ruokarytmi kärsii kamalasti. jo se, että nukkuu epäsäännölisemmin ei voi odottaa että nälkä ja vatsa toimisi normaalisti. Maha kerää ilmaa ihan törkeesti ja nälkä tulee aaltomaisena; välillä on oksettava olo ja välillä hirmuinen nälkä. Söin molempina öinä camppaus-tuotteet x2 ja voileivät ns. aamupalana. Päivällisen söin kotona ennen töihin lähtöä.


40g pastaa on yllättävän suuri määrä. Tein tänään herättyäni tällaisen annoksen ja en jaksanut ihan kokonaan. Tuossa on 100g kanaa, pienellä ruokakerma lurauksella (10% rasvaa) ja 40g täysjyvä pastaa. Ja joku sanoi ettei dieetillä syödä normaalisti. Mikä sitten on normaalia? Aika monelle varmaan tuplamäärä pastaa. On ihan käsittämätöntä että ennen söin oikeasti tuplat tohon ja ilman salaattia.

Katsoin syömisen ohella eilisen Jutta ja superdieetit jakson ja sain niin kovasti taas energiaa, että lähdin reippaileen ulos. Eilenkin kävelin herättyäni, mutta olo oli ihan toinen. Nyt ei kenkä painanut ja musiikki innoitti ottamaan juoksuaskelia. Toki toi mun spanieli jälleen hidasti menoa, mutta kummiski.


Loppuilta sujuukin telkkarin, teen ja kirjan parissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti