lauantai 26. tammikuuta 2013

Vanha nainen hunningolla

Vanha nainen hunningolla, no en nyt ihan laulun sisällön tavoin, mutta otsikko oli aika naseva. Mun tää viikko ei ole sujunut kuten suunnittelin. On ollut paljon käsiteltäviä vaikeita asioita, joista nyt ei blogata enempää. Eilen kuitenkin päätin olla murehtimatta ja lähdinkin salille siskoni kanssa. Saatiin tehtyä hyvä treeni.

Illalla vein sisarukseni ja mieheni syömään. Oli kiva nähdä "pikkuveikkaa" (se on mua väh. 20 cm pidempi) pitkästä aikaa. Jaanan kanssa aiemmin viikolla juteltiin, miten tekisin tuon syömisen kanssa tulevana iltana. Mietittiin vaihtoehtoja ja hän kehotti ennemmin syömään vapaammin, mutta välttämään alkoholia tän painonpudotuksen vuoksi. Ravintolassa tilattiin alkupalaksi koko viiden hengen porukalle nachot. Muutaman otin, mutta pääasiassa tyydyin syömään noita tomaatteja tosta lautaselta. Pääruuaksi tilasin vuohenjuusto kanaa. Vaihdoin annoksen perunat salaattiin ilman kastiketta.


Annokset olivat julmetun suuria. Mun annokseen olin tosi pettynyt. Ensinnäkin toi paksu pala on se vuohenjuusto, ei se kana. Kuvasta voisi päätellä, että kananpala oli juuston alla, mutta sieltä löytyi vielä toinenkin file pala kanaa. Toisaalta hyvä, koska toi juusto oli kummallisen makuista (näköjään vuohenjuustoissa on hurjia eroja) ja se maistui tosi rasvaiselta, jotenkin tosi tosi paksulta. Se oli valunut ton kanan päälle, joten onneksi pystyin sitten syömään sen toisen kanapalan, joka ei ollut juuston peitossa.

Iltaa jatkettiin tyttöporukalla kahden siskoni ja parhaan ystäväni seurassa. Tässä vaiheessa tulee sitten kuvaan alkomahooli. Kovin punnitsin, että hidastutanko painonpudotusta sekoittamalla maksan toimintaa vai olenko selvinpäin. Otin kuitenkin muutaman paukun uhmaten valmentajan viisaita sanoja. Ilta oli hauska ja sain naurettuakin, mitä tällä viikolla en ole juuri tehnyt. Humala pysyi aisoissa ja suuremmalta krapulalta nyt ilmeisimmin vältyin. Nyt kuitenkin punnitaan se tahdon voima näin dagen efterinäkin, koska nyt ne kiusaukset syödä herkkuja kasvaa. Tiedätte varmaan mistä puhun?


pikkusysteri Heidi <3


illan look maha juomasta turvonneena...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti