maanantai 21. tammikuuta 2013

Hyvä päivä

Tämä päivä on hyvä päivä. Päiväni aloitin superdieettiläisen seurassa salilla. Tehtiin supertreeniä ja tuntui energiaa riittävän huippuhyvin. Mietinkin tuossa, että taisi olla vaikutusta eilisillä piirakoilla ja täytekakakulla niin treenimotivaatioon kuin treenaamisen jaksamisenkin kanssa. Ja faktahan on se, että huomaan jaksavani paremmin vapaapäivänä liikkua. Jaksoin "Juttatreenin" jälkeen vielä penkkipunnerruksia 20kg tangolla ekaa kertaa kaikki 10 toistoa kunnolla. Tein vielä 2x8 toistoa kunnes olin kaikkeni antanut :)

tämän päivän apuvälineet
suunympärys valkoisena like everytime

Oli jotenkin huippu hyvä olo salin jälkeen ja sain nauttia endorfiinihumalasta. Treenin jälkeen suunnattiin lounaalle Bistro Venlaan, jossa on ehdottomasti Tampereen paras salaattivalikoima laihduttajalle.

sis. jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatti, savulohi, leipäjuusto, paahdettu sipuli ja hieman oliivi öljyä
Syötyäni päätin piruuttani poiketa katsomaan vaatetarjontaa ja otin koon 42 farkut pinosta asenteella, ei ne vielä kuiteskaan mahdu, mutta en suostu ostaan enää kokoa 44 tai 46 housuja EVER joten kokeillaan nyt sitten ja...

MAHTUI!!!


Näitä hyvänmielen päiviä lisää, kiitos!

3 kommenttia:

  1. Kiitos hyvästä päivästä!!! Tää humala on kestäny ihan iltaan asti!!! :) Ja jumankekka noi sun housut, kyllä on pakarakone tehny tehtävänsä!! :)

    VastaaPoista
  2. Wau, kuulosti tosi hyvältä päivältä! Tulokset näkyvät upeasti. Tässä olikin hyvä syy jättää sinulle tunnustus blogiini.

    VastaaPoista
  3. Kiitos tsempeistä ja Ate Koolle kiitos tunnustuksesta!!!

    VastaaPoista