keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Perussetti

Aamu alkaa pirtelöllä. Eräs ystävistäni kysäisi, että kauanko sä noita litkuja viä juat. No, juonhan minä. Ne alkavat olla elämäntapa. En usko, että lopetan niitä kokonaan koskaan. Ne kuuluu mun päivään. Kun olen päässyt tavoitteeseeni (tästä vois varmaan joskus kirjoitella tarkemmin) ei tuotteen käyttö lopu kokonaan. Pirtelöt kulkee ruokavaliossa silloinkin kun olen ns. painon hallinta tasolla.

Tänään oli viikkopunnitus Jaanalla, vaikka edellisestä on kulunut vasta 4 päivää. Oli työvuorojenkin vuoksi otettava "kontrollikäynti" valkulla jo alkuviikosta. -400g oli pudotus, johon olen ihan tyytyväinen. Siinä on mukana sunnuntain piirakka ja kakku lipsuilut, joten tyydytään nyt tähän. Aamun alastonpaino oli tänään jo 73,9kg, mut päivällä vaatteet päällä 75,1kg. Eli ei ihan vielä iPad ostoksille, mutta ehkäpä ensiviikolla?

Keskusteltiin tänään lipsumisesta ja siitä kuinka salliessaan itselleen kakun palan tuolloin ja ruisleivän silloin on aina vain helpompi sallia ja sitten se repsuilu alkaa. On oltava tiukka, koska olen juuri nyt siinä vaiheessa kun tulosta on tullut paljon niin riski palata takaisin huonoon ruokavalioon kasvaa kun ajattelee, et voinhan mä nyt ottaa kun en oo pitkään aikaan (miltei 4kk) ottanut. Onneks mulla on joku joka palauttaa mut maan pinnalle ja pistää miettimään mitä oikeasti haluan ja millasia tuloksia. Ja muistuttaa, ettei tän kuulukaan olla piis of caik vai miten se meni.

Tänään meillä testattiin Tupperin mikro plus kannua kasvisten valmistukseen. Ruokana siis kanaa ja kasviksia.


Paistoin maustamattoman kanan (300g) oliiviöljyssä ja lisäsin hieman aromisuolaa ja paprika maustetta. Otin ruokalusikallisen Tacokastiketta tuomaan väriä ja makua.


Tässä mun annos n. 100-150g kasviksia (en punninnut) 30kcal, 50g raejuustoa 40kcal, kanaa 150g n. 150kcal. Eli yhteensä 220kcal plus se mitä tulee puolikkaasta ruokalusikallisesta tacokastiketta, en tiedä. Mikro plus kannulla oli nopea tehdä kasvikset mikrossa, mutta kyllä ne parempia on paistettuna. Ja ilmeisesti mulle ei sopinut vieläkään toi kukkakaali, koska vatsa tuli melko kipeäksi. Mun maha on herkkä noille kaaleille ja parsa on toistaseks ainoa mikä ei tee kipua. Hyyvää ruoka kuitenkin oli :)

Tänään alkaisi yövuorot 2 kpl. Ne sitten aina sekottaa tota ruokarytmiä ja turvottaa ja lisää mielitekoja ja ja.. Katsotaan miten käy.

1 kommentti:

  1. Hanki semmonen kerroskattila! Höyryttämällä noista kasviksista tulee tosi hyviä, eikä vie aikaakaan enempää ku broitsujen paistaminen. :)

    VastaaPoista