keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen punnitus

Kyllä ihmisen mieliala ja motivaatio voi sitten heitellä! Eilen olin niin down kaikesta repsuilusta ja taas tänään täynnä energiaa ja motivaatiota tätä elämänmuutosta kohtaan. Kävin työpäivän jälkeen Tiinan kanssa salilla tekemässä treenin ala- ja keskivartaloon. On ihan hirvee hinku päästä salille, mutta työpäivän jälkeen, 300kcal nauttineena ei raudan kuulukaan nousta kovin ripeästi, Treeni koostui seuraavanlaisesti:

10min crosstrainer (lemppari hölkkäkoneet oli varattu)
3x20 bosuvatsat
3x1min hoover
3x10 jalkaprässi
2x10 selkäpenkki
2x10 kylkipenkki käsipainolla
2x8 pakarakone

Treenin jälkeen äkkiä pirtelö naamariin ja kaupan kautta hakeen uusin Ilonan hyvä olo-lehti, jossa uunituoreet jutut lempi bloggareista. Löytyi sieltä juttu myös Cambridge-ohjelmalla laihduttaneesta Satustakin.

Salin ja lehtiostosten kautta oli valkku tapaaminen Jaanan luona. Eilisen popcorni repsun ja kahden viikon jouluturvotus punnitustauon jälkeen olin päättänyt olla masentumatta mistään tuloksesta, plussasta tai miinuksesta. Ilokseni huomasin miinus tulosten jatkuvan, 200g oli pudotusta joulun alla otetusta lukemasta. Oon niin päättänyt tämän alkavan kahdennentoista camppausviikon olevan huippu ja pysyn motivoituneena. Keskusteltiin kalorimäärän lisäyksestä. Haluaisin jaksaa tehdä treeniä salilla ja nyt 800kcal/vrk syöneenä ei jaksa kunnolla. Kokeilen nyt siirtyä tasolle 3A ainakin viikoksi tai kahdeksi ja sitten 3B tasolle.

Taso 3A vähemmän hiilihydraatteja: yht. n. 1000kcal/vrk
Aamupala: Cambridge + marjoja
Lounas: Cambridge + kasviksia (200g = 20-40kcal)
Päivällinen: 400kcal (liha + kasvikset)
Iltapala tai välipala: Cambridge ateria + 50 kcal (marjat tai hedelmä)
Sovittiin, että voin ottaa silloin tällöin rahkan marjojen kanssa aamulla tai illalla.

Ruokavalio siis muuttuu siten että lounaalla on syötävä pirtelön lisäksi salaatti/kasviksia ja voin ottaa heldelmän välipalaksi tai iltapalaksi. 3B tasolla ollaan sitten lähempänä lautasmallia ja hiilarimäärä kasvaa.

Lähdenkin tästä nyt kauppaan ostaan omenoita. Kivaa viikon jatkoa kaikille!

salilta ja valkulta palauduttuani nautin mieheni tekemästä salaatista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti