sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Viikon yhteenvetoa


Siis sehän kirjoittaa liikunnat näkyviin, joka on ollut liikkeellä :) Mutta tästä olen ylpeä, joten eikun
leuhkimaan:

Ma: crosstrainin peruskurssi kyykkytekniikka 1h
Ti: kävely 1h
Ke: baby sambaile 45 min + crosstraining peruskurssi pystypunnerrustekniikka 1h
To: kävely 1h
Pe: Crosstrainin mix 45min
La: kävely 1h
Su: penkkiurheilu ;)

Tää viikko on ollut super aktiivinen. Kaiken tän liikunnan ohella oon jaksanut vierailla ystävillä ja etsiä vaatteet kaupasta ristiäisiä varten. Oon myös käynyt ystisten kans lounaalla ja tilaamassa kukat ristiäispöytiin. Herkuttelu on ollut hallinnassa, mut vain liikkumisen ansiosta. Kaksi kertaa olen saanut sanoa ei kiitos donitseille ja suolakekseille. Mut hirveen hieno fiilishän siitä tulee kun pystyy kieltäytyyn. Nesteetkin on vissiin lähteneet parin viikon sisällä liikkeelle kun paino on kivasti taittunut laskusuuntaan.

Perjantaina uskaltauduin ekaa kertaa kunnon crosstraining tunnille. Hikoilin jo etukäteen, koska pelkäsin etten pysty/osaa tehdä tunnin liikkeitä ja en saisi kunnon treeniä häpeillessäni kuntoani. No, eihän se niin mennyt ja hyvin pärjäsin. On se kumma et ihminen morkkaa itseensä ennen kuin on edes yrittänyt. Huippu treeni ja perille meni. Ylävartalo on super kipee ton jäljiltä, et tietääpähän tehneensä.

Lauantaina olisi alkanut tuo kauan odotettu 15 viikon ruokavalio Body campin ohjelmalla mut en ole saanut mitään materiaalia aloituspäivään mennessä joten huomenna arjen koittaessa varmaan ratkee mitä teen ton homman kanssa. Tarvii nyt selvittää missä vika on mut olenkin jo muutamille sanonut et kärsivällisyys tuppaa meneen kun kaikki ei toimi niinku pitäis...

kuva tuotu: http://www.brawnsgym.com/brawn24.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti