sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Meidän viikko kuvin

Tästä tulee tällänen sekameteli postaus, eli kaikkea mahdollista sekaisin :)


Vauvasambat oli tutusti keskiviikkona. Poika viihtyy tunnin hyvin kantoliinassa ja lihaskunto osuuden lattialla. Alkuun Alpo on monesti hereillä, mut nukahtaa melko pian musiikin keinutellessa.
Viikkoon on mahtunut myös kasa epäterveellistä mättöö mut kuka sellasia nyt haluaa kuvailla...Lauantaina oli ystäväni Johannan kolmekymppiset hienossa Tehtaansaunan saunatilassa.


Sunnuntaina kävin anopin kanssa Marjamäen pajutilalla. Pajutila on auki talvisin ja kesäisin, toki nyt se sulkee ovensa muutamiksi viikoiksi ja tänään oli kaikki puodin tuotteet -50%. Sieltä löytyy pajusta tehtyjä tuotteita ja kasoittain ihania sisustustavaroita. Paikka on varmasti kesällä tosi kaunis. Harmittaa etten ottanut kunnon kameraa mukaan, mut nut saatte tyytyä kännykän kuviin..


Sekä ulkona, että sisällä oli kauniita esineitä, joita tuijotteli vaan. Paikan kahvilakin oli sinänsä nähtävyys herkullisuudesta puhumattakaan...Tässä viimeisimpänä mun ostos Alpon lipaston päälle. Iiiiihana sambaenkeli -kynttilänjalka :)

Tästä viikosta on hyvä siirtyä ensiviikkoon. Odotan sitä hurjasti, koska keskiviikkona alkaa Poltteella se crosstraining-peruskurssi. Telkkarista tuli tänään crossfitin sm-kisoja ja kaiken sen maven ja boxi hyppelyn lomassa ehdin alkaa jännittää, et miten ihmeessä tää mamma saa ittensä tommotteeseen hommaan sotkettua. Odottakaapas vaan kun alan postaan juttuja kurssilta, toivottavasti niistä uhkuu into eikä kaamee pettymys itteensä sekä lajiin :) Ostin myös sen Body campin Fit Mom paketin, joten 15.2. alkaa 15 viikon projekti uuden ruokavalion kanssa. Tätä kaikkea odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti