sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Project Fit Mom viikko 1 yhteenvetoa

No niin. Alkaa olla ensimmäinen viikko takana ruokavalion muutosta. Paino on tippunut 0,9 kg. Sinänsä ihan ok tulos, mut viime viikolla tippui miltei 1,5kg ilman näin kireetä tarkkailua.
On ollut ok noudattaa ohjeen mukaista ruokailua, mut kyl kieltämättä tuo rahkan määrä hieman tökkii. No minähän en luovuta. Kyllä sitä 15 viikkoa syö vaikka hevosen kakkaa jos jotain päättää vai kuinka? Herkkuja on tehnyt mieli vähemmän. Se on kumma toi maaginen kahden viikon aika. Aikaisemminkin olen huomannut, et kun kaksi viikkoa on kulunut totaalikieltäytymistä herkuista, ei niitä tee niin lujaa enää mieli. Mut se kaks ekaa viikkoo kyl tekee sit koko ajan mieli. Olen myös löytänyt sen nautinnon tunteen kun pystyy kieltäytyyn herkusta. Loppuviikosta on tehnyt ihan hirveästi mieli leipää ja muutenkin oon ollut nälkäisempi.Liikunnan määrä tällä viikolla on ollut hyvä, mutta ohjeen mukaisia salitreenejä en ole tehnyt. En ole halunnut luopua crosstraining tunneista ja tehnyt vaan salilla. Crostraining on siitä huippua et jokaisessa treenissä kuormittuu usea kropan lihas yhden treenin aikana eikä vain esim alavartalo tänään ja ylävartalo ylihuomenna. Vatsalihaksia olen alusta asti nyt poltteella treenannut kun se ei ole aiheuttanut kipua. Se, että onko vatsalihasraot sulkeutuneet tän rasvakerroksen alla, mene ja tiedä. Kipua ei nyt ainakaan treenatessa tunnu.

Olo on kyl erittäin hyvä ton ruokavalion ja etenkin herkuttomuuden myötä. Turvotusta ei ole ja muutenkin on kevyt olo. Odotan mielenkiinnolla miten kroppa reagoi kun saan ton rasvanpolttokapselin mukaan. Vielä en ole sitä saanut kun vasta netistä tilasin. Hieman nyt pientä orastavaa flunssaa meinaa pukata ja eilen oli ihan toipilas olo. Tänään aion lähteä kuitenkin tyttöjen kans Poltteelle treenaan ainakin mavee. katotaan onko puhti ihan pois.Viikon liikunnat:

Ma: crosstraining peruskurssi 1h
Ti: crosstraining voima 1h
Ke: baby sambaile 45 min + crosstraining peruskurssi 1h
To: -
Pe: kävely 1h
La: kävely 40 min
Su: crosstraining

2 kommenttia:

  1. No sää oot pumpannut niin kovasti, että lihasta on alkanut tulla rasvan tilalle :) Jos paino kuitenkin putoaa niin hyvä - rasva palaa joka tapauksessa:D tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. A-S: nooh ei sitä lihasta nyt vielä oo ehtiny tuleen mut kiits kummiski :)

    VastaaPoista