sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Biisit purkkiin

Tänään automme starttasi ennen kasia Helsinkiin, jossa levytimme ensikesän karnevaalibiisien kuoro-osuudet levylle. Olin nyt kolmatta tai neljättä vuotta putkeen nauhoituksissa. On se vaan rankka päivä kun biisejä pilkun tarkkaan sovitetaan solistin stemmoihin ja jaloilla ollaan monta tuntia putkeen ( tänään 7h siihen meni, 5 biisiä). Ruokailu oli tietenkin dieettaajan näkökulmasta hyvinkin epäsäännöllistä mut helpotti kuitenkin mukaan pakatut eväät.

7:30 cambridge-pirtelö ja ruisleipä
10:00 cambridge-patukka
12:00 appelsiinilohkoja ja kourallinen cashew pähkinöitä
14:30 cambridge-pirtelö ja ruisleipä
18:30 caesar salaatti kanalla ilman caesar-kastiketta
+purkkaa, vettä ja pepsi maxia himoihin ja nälkään :)

Olin niin pettyny tohon paluumatkan ravintolan salaattiin. Kanaa ei ollut nimeksikään ja oli tosi pieni+kallis. Kastikkeen pyysin erikseen jota en syönyt. Oli loppuillasta aikas kova nälkä mut reissatessa ei ollut mahdollisuutta availla jääkaappia nälissään, joten repsuilulta vältyin. Purkkaa kyl piti jauhaa et sai oltua ottamatta kavereiden karkkipussista. Toki oli myös törkeet ilmavaivat et no joo, Vessas piti rampata. Veden juominen oli myös melko heikkoa tänään.

Taas on sellanen tunne et paino ei oo liikkunut mihinkään viime viikon aikana. Keskiviikon punnitus sen kertokoon. Tähän loppuun muutamat kuvat. Voi olla et ne on ihan kummassa järjestyksessä kun tää puhelin sovellus on huono. Väsynyt mutta onnellinen kuittaa.

1 kommentti: