sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sporttinen viikonloppu

Just ku aattelin et liikuntamäärä viimeaikoina on jäänyt vähäisemmälle, oon tänä viikonloppuna kuiteskin liikkunut super hyvin. Perjantaina tein sen salitreenin. Lauantaina käveltiin Näsijärvellä + 10km lenkki sen lisäks. Tänään kävin body combatissa. Oon niin tykästynyt tähän uusimpaan ohjelmaan et se "pakollinen" aerobinen on muuttunut ihan vapaaehtoiseks. Nyt kun löhöön sohvalla, katson hömppää ja kiroon tänään leffassa tuhoomaani karkkipussia ei kuiteskaan tunnu niin sporttiselta. Mää en osaa olla itelleni armollinen. En osaa ajatella et kyl mä ny vähä voin syödä. Kävinhän treenaamassakin. Ehkä joku päivä tulee se hetki kun ei koe huonoa omaatuntoa irtokarkeista vai tuleeko?1 kommentti:

  1. Moikka! Piti tulla pitkästä aikaa jättämään pari riviä:)...onnea mahtavasta saavutuksesta, kovasti olet hoikistunut:)
    Mitä tulee tuohon huonoon omaantuntoon herkuttelun yhteydessä - mä en ainakaan ole vielä siitä eroon päässyt. Aina ne itsesyytökset yrittää nostaa päätään, mutta olen oppinut vähän "ignooraamaan" ne. Selitän sille syyttävälle äänelle, että olen nyt kyllä ansainnut nämä karkit ja aion myös nauttia niistä. Joskus auttaa, joskus ei...kai se on se hinta joka tästä uudesta elämäntavasta on maksettava...;)

    VastaaPoista