torstai 28. maaliskuuta 2013

Huipputreeni ja pohjemoka

Tänään oli alunperin suunnitteilla body combat tunti, mut Alina kyseli seuraa salille ja sopihan sekin. Olin varmaan tänään Gogon vihatuin "bodaaja" kamerani kanssa, mutta blogille uskollisena kasattiin kuvamatskua tän illan treenistä. Oli huippu treeni. Tuntuu niin penteleesti koko kropassa ja tärisee :)

Tässä vähän treeniyhteenvetoa:


Jalkaprässi, tuo ihana kones, ihan mun suosikki salilla. Kuvassa näyttää hassusti et olis eri määrä painoa eri puolilla, mut tarkkaavaiset huomaa et voi siinä olla tasamääräkin :) Tänään oli ekaa kertaa 120kg painoo ja nousi mukavan kamalasti.

Olkapäät. Ihan suosikki laite myös. Tuntuu hyvin myös haukkarissa. Tähänkin tänään ennätyspainot!

Läskireisille kyytiä, legg extension, ei niin favorite, mut "PT" Alina pakotti.. Tähänkin nostin painoja 40kg:oon mun ei noussu puhtaasti 3 sarjaa :(

Alatalja, mulle oudompi tuttavuus, mut ihan jees.

Välikuolema..

Pakara, machine from hell.. silti ihan huippua nostaa jonkun miehen jälkeen tuplasti lisää painoa koneeseen. Tänään 60kg, ei siis mitään nostoa näihin painoihin (ehkä olisi jo aika..)

Dipit, vähemmät tätä liikettä harrastanut mut tehokas ja kuvassa näyttää hoikalta :)

Lopuks vatsoja tieteskin.


Tehtiin palauttavaa aerobista spinningsalissa ja sit innostuin viimeiset 15 sekkaa spinnaan niin lujaa et jalka lipes polkimelta ja löin pohkeeni liian lujaa ja auts. Mustelma nousi heti ja kytkintä oli hieman haasteellista painaa kotimatkalla.

Tämä maistui treenin päälle ja hyvin maistuikin! Hyvät pääsiäiset kaikille ja ei sit liikaa suklaamunia!

2 kommenttia:

  1. Treenasitteko kuitenkaan? Vai menikö pelkäksi kuvailuksi? Muutama kuva räpsitty!!!! Ehtiköhän se kuvaajakaan reenaan ollenkaan? :D

    VastaaPoista
  2. Kuule kyllä reenattiin :D
    -A

    VastaaPoista