torstai 14. maaliskuuta 2013

Tanita, my best friend?

Tänään oli vuorossa Tanita kehonkoostumusmittaus Gogolla. Kävin ystäväni Tiinan kanssa jo viime syksynä, juuri ennenkuin aloitin camppauksen ja nyt vajaan puolen vuoden jälkeen uudelleen. Tiesinhän toki, et tulosta on tullut mut en nyt ehkä ihan odottanut näin hyviä tuloksia. Muahan on koko projektin ajan punnittu valkun Omronin mittarilla, joka mittaa myös rasvaprosentin ja viskerralirasvan ym. Heittoa oli kuitenkin melko paljon Tanita mittarilla Omroniin nähden varsinkin rasvaprosentin suhteen. Viime viikolla Omron näytti mun rasva% olevan 43,2%. Tänään Tanita mittasi sen olevan 36,8%. WTF??? Toki kun vertaa tanita mittauksia syksy vs. maaliskuu on pudotusta eri arvoissa tapahtunut melko samassa suhteessa kuin Omroninkin mittauksissa joten kaippa nyt vaan pitää siis uskoa et oikeat arvot on jotain näiden väliltä:

Tanitasta muutamia mittoja:

WEIGHT (20/9/12) 86,9kg (14/3/13) 70,9kg

FAT% (20/9/12) 44,0% (14/3/13) 36,8%

FAT MASS (20/9/12) 38,2% (14/3/13) 26,1%

VISCERAL FAT RATING  (20/9/12) 8 (14/3/13) 5 (tää on ihan käsittämätön)

TRUNK FAT% (20/9/12)  41,9% (14/3/13) 33,7%

Omronilla viimeisen mittauksen mukaan:

PAINO 72,2kg, RASVA% 43,2%, VISKERAALIRASVA 7


Mittauksen jälkeen aamupalaa naamariin ja salille. Tarvii kyl sanoo ettei ollut Gogo Park nyt niin mun mieleen kuin Cityn sali. Vaikka moni asia vois cityssä olla paremmin, oli kyl tänään ihan urpo olo tehä treeniä Parkissa kun oli erilaiset laitteet ja ympäristö. Oppii ainakin arvostaan "kotisalia". En nyt oikeen edes tiedä voiko tota räpellystä tänään kutsua treeniksi. Melkein taisi mennä laiskottelun puolelle, vai mitä Tiina?Mut jos salin jälkeen on vähän apee olo niin siihen auttaa varmasti shoppaus joten siitähän se ajatus lähti:

sopivan kokoinen kevät takki liian ison tilalle
sopivan kokoinen lompakko liian vanhan tilalle


Tää on ihan paras salaatti, mut tänään ei sekään oikein maistunut.. Sitten kotiin ja takuu varman lenkkiseuran kanssa reippaalle kävelylle.


1 kommentti:

  1. Noi sun tulokset oli kyllä aikas huikeita!! Mutta olihan se tosiaan odotettavissakin, oothan sä huikeen työn tehnytkin! :)

    Ei se eilinen reeni ehkä sittenkään mitään pelkkää räpellystä ollutkaan, jos pakaroitten ja takareisien kipuilusta tänään voi jotain päätellä. Ehkä ne oli ne prässin viimesen kierroksen lisäpainot. Mutta ens kerralla silti tsempataan ja kotisalilla!! :)

    VastaaPoista