perjantai 22. maaliskuuta 2013

Ärsyttää ja turhauttaa

Tänään oli taas viikkopunnitus ja ei mikään ylläri tuo 100g painon nousu tähän turvotus oloon. Eihän se sata grammaa oo mitään joo mut kun on pitkään laihduttanut ja syöt edelleen hyvin suuren osan sun aterioista sheikkeristä, tuntuu, et haluis sen painon laskevan. Harmittaa vietävästi ettei kaikki tapahdu tosi nopeesti. Ei niinku malta tätä perus pudotusvauhtia. Tiedän et on normaalia et paino junnaa paikoillaan, mut ei se ainakaan helpota mielitekojen suhteen.

Seuraava punnitus onkin vasta kahden viikon päästä. Valkku pitää lomaa, joten virallista painotulosta sitten vasta parin viikon päästä. Yövuorosta ja punnituksesta toivuttuani suuntasin salille (liian pitkästä aikaa) ja oi että sitä tunnetta kun kuudetta sarjaa teet haukkaria kun lihaksessa tuntuu maitohapot ja miltei voi kuulla läskin tirisevän pois..no en tiiä mut hyvältä tuntui. Sain sisko Heidin kans tehtyä hyvän treenin ja tästä on hyvä jatkaa vapaan viikonlopun viettoa.


täysjyvä pastaa treenin päälle, nam :)

tällästen herkkujen vuoksi se paino junnaa, no jos pääsiäisen kunniaks, eiks se pian oo?

1 kommentti:

  1. Voih, ei tämmösiä reenipostauksia! Loma loppui ja pieni työputki alkoi, ja mun on jo ny ikävä salille, vaikka vasta eilen siellä kävin. Hih, tainnu (taas) pikkanen salikärpänen iskee!! ;)

    P.S. Jeeee, suorin jaloin!!! Ens kerralla kisat taas!! :D

    VastaaPoista