tiistai 19. maaliskuuta 2013

kuumehourut lökäreissä

Jokaisella meillä on varmasti lökärit, joita pitää kotona olovaatteena. Oon kuumeessa ja masiksessa kotona. Aamulla vedin lökärit jalkaan ja tästä masennuksen ja kuumehourujen seasta löysin kuin löysinkin jotain positiivista. Mun lökärit alkaa olla ihan liian lökärit. Olisikohan aika hankkia uudet? Harmittaa et tän viikon suunnitelmat menee ihan uusiks tän kotona makaamisen vuoksi. Mulla on ollut viime viikkoina vaikeuksia saada camppauspirtelöt alas, mut eilis ja tänä aamuna nestemäinen ravinto maistui melko hyvin. Koitan kovasti tsempata itteeni juomaan kaikki cambridge-ateriat, koska tuotteella laihtuminen kuitenkin lähtee siitä et kaikki päivän tuotteet syödään vaikka syötäis "oikeetakin" ruokaa.


Uusimmassa kg lehdessä oli mielenkiintoinen juttu siitä kun paino junnaa paikoillaan. Siinä luki et lepoaineenvaihdunta hidastuu reippaan laihdutuksen ja kalorivajeen myötä 10%, joka on ihan normaali painonpudotukseen liittyvä ilmiö. Jos on ollut pidemmän aikaa alle 1200 kilokalorin dieetillä aineenvaihdunta voi hidastua jopa kolmekymmentä prosenttia. Musta tuntuu et viimiset kolme viikkoo toi mun vaaka näyttää aamuisin mun painon olevan 71,8kg. Kuitenkaan liian kovaa treenamisesta ei ole mun kohdalla kyse, koska salitreenit on jäänyt ikävästi minimiin ja sit tälläset kipuiluviikot sössii kans ihan kaikki liikuntakuviot.

Onneksi noissa senteissä on kuitenkin tapahtunut muutosta. Viikonloppuna hankin vaal. turkoosit farkut, kokoa 40. Ei oo ollu sitä kokoo yläasteelta pääsyn jälkeen. Ne on samanlaiset kun ne pinkit koon 42 farkut joita hehkutin täällä joskus aiemmin.


Tää painuu ny sohvalle löhöön. Mitäpä muutakaan sitä voisi tehdä ;(

1 kommentti:

  1. Voi jee, paranehan pian! Ihanat noi housut ja varsinkin toi koko! :) Tsempit sinne sohvalle!

    VastaaPoista