tiistai 30. lokakuuta 2012

Ehkä sittenkin liikaa salia?

Tänään oli tapaaminen valmentajan kanssa ja viikko punnitus. - 0,6kg näytti vaaka. Ei paljon juhlita tolla lukemalla. Paljon keskusteltiin siitä, mistä eri syistä luku on matalahko. Mietittiin oliko aktiivinen liikuntaviikko syynä. Energiavajeeni on ollut niin suuri ja olen kuitenkin kuluttanut paljon ( 2 salitreeniä, spinning ja 2 sauvakävelylenkkiä), että kroppa on toden näköisesti säästöliekillä. Elimistö pyrkii säästämään paljon kulutuksesta johtuen. Liikunnan lisäämän kulutuksen vuoksi on nestettäkin varmaan varastoitunut kroppaan. Ehkäpä mulla on sit vaan hidas aineenvaihdunta tai jotain. Kuitenkin olen pysynyt suht. mallikkaasti paasto ruokavaliossa, ettei yksi ruisleipä ole voinut ketoosia ihan kokonaan sekottaa, vaikka voipi sekin vaikuttaa. Kovasti mua tsempattiin kuitenkin olemaan tyytyväinen miinus tulokseen. Miinus on aina miinus.

Tänään oli töissä henkisesti melko rankka päivä. Tuntui myös, että taas kaiken uuden oppiminen vei hirveesti energiaa. Eilen tilasin pitkään haluamani The biggest loser t-paidan jenkeistä. Tilasin M-kokoa, joten toimikoon se ns. motivaatio-/tavoitepaitana. Tänään päätin myös, että jatkan tätä paasto + tasoa yhteensä 4 vkoa. Koitan nyt vaan olla lannistumatta tästä tän päivän lukemasta.

3 kommenttia:

  1. Niin miinus on aina miinus!! Ja toi ekan viikon pudotus oli niin huima, ettei ihme että kroppa lähti säästöliekille. Kahden viikon keskiarvo kuitenkin loistava. Potkua pyllyyn, pää pystyyn ja eteenpäin!! :)

    VastaaPoista
  2. Mutta ainakaan paino ei lähde lihaksista, kun oot jaksanu käydä salilla. Ja peili+mittanauha kertoo enemmän kun vaaka. Hyvin oot pysyny ruokavaliossa :)

    -allu

    VastaaPoista