keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Lomalla on helpompaa

Aamu alkaa pirtelöllä! Kokeilin ekaa kertaa sekoittaa kahta makua, suklaata ja banaania ja ihan hyvin toimi. Mulla on hieman ollut vaikeuksia saada alas noita tuotteen eri makuja. Minttusuklaa on lemppari. Suolasia keittoja en pysty syömään lainkaan.

Oon ollu mielestäni tosi energinen näin vähillä kalorimäärillä. Ehkäpä se johtuu tästä lomasta. Oon nyt puoltoista viikkoo lomalla ja on ollu ihanaa kun ei oo mitään suurempaa suunniteltua ohjelmaa. Uskon, että kun ens viikolla palaan töihin, ei enää jaksakaan käydä aktiivisesti lenkillä ja salilla työn ohessa. Toivottavasti ees vähän jaksaa.

Kovasti tässä kerää rohkeutta et uskaltaisi laittaa vähän koko vartalo kuvaa ittestä, mut luulen et nyt joudun tyytyyn postaan vaan ruokakuvia. Alla tämän päivän oikee ruoka :) Savusiikaa 100g ja raejuustoa 50g. Ihan lempparia on paistetut porkkana, parsa, paprika palat.

Tänään on ollut huono lenkkeilykeli, kun satoi rakeita ja muuta paskaa. Gogo:lle raahauduin ja pelko sydämessä kiipesin spinning-pyörän selkään. Jaksoin hyvin, muutaman ylösnousun tein istuen, mut jaksoin suurimman osan kolmos asennoistakin polkea oikeaoppisesti. Reilut 500 kcal kului ja voin hymyssä suin olla tyytyväinen viikon liikuntapläjäykseen. Vaikken nyt enää jaksais koko loppuviikkona liikkua, olen kaks kunnon treeniä tehnyt :) Toivottavasti nyt kuitenkin huomenna jaksaisin mennä tekeen kaverini Tiinan kanssa salitreenin, mut suosilla treenaan vain yläkroppaa kun jalat on hapoilla tästä päivästä kuiteskin.

Hyvät illan jatkot, ottakaa rennosti kuten karvakorvani alla tekee.
2 kommenttia:

  1. Yritin sulle tähän äsken kommentoida, että meillä menee noi salipäivät ihan ristiin. Mä ajattelin pistää huomenna pakarakoneen laulamaan. Mutta se teksti katos jonnekin. Tuleekohan tää ny?! ;)

    VastaaPoista