torstai 25. lokakuuta 2012

Salia vai sähläystä

Eilen illalla spinningin jälkeen tuli se eka "repsahdus". No en ajattele sitä missään nimessä pahana repsahduksena, koska söin oikeesti nälkääni enkä himooni. Ja söin kuitenkin vain kalaa ja raejuustoo, 50g molempia, ettei se nyt maata kaada.

Tänään ei salilla ollut oikein motivaatioo hommiin. En tiiä laitetaanko se nyt väsymyksen piikkiin vai Alinan polvivamman et annoin itekin itteni hieman löysäillä :) Kauheesti ei ollut porukkaa salilla reenailemassa ja musta alkoi vähän tuntua, et menikö meitin treenailut enemmän naureskelun ja valokuvaamisen puolelle, mut kyl me hommiakin tehtiin. Ekaa kertaa koskaan kokeilin penkkipunnerrusta, ja eihän siitä oikein mitään meinannut tulla. Pelkkä pirun tanko painaa jo 20kg. Tiina taas nosteli kuin vanha tekijä ;) On kyllä huippu kivaa käydä salilla kivojen treenikavereiden kanssa, kiitos heille! Pistetään nyt valokuvaajien painostuksesta pari kamalaa kuvaakin..

Sain tänään kummipoikani pitkästä aikaa kylään. Ennen Johannan ja Leon tuloa kävin kaupassa, suoraan salitreenin jälkeen, mikä oli hiiiiirveen suuri virhe. Kaikkee teki mieli ja miltei itku kurkussa ostin vierailleni tarjottavaa ja painelin kotiin. Kahvipöydässä sitten katselin kun ystäväni söi viineriä ja itse sain vain teetä ja sympätiaa. Veetuttaa ihan hirveesti kaikki tää ylipaino ja ylipäänsä se että joutuu kontrolloimaan omaa syömistään kun on ihmisiä, joiden ei tarvitse miettiä mitä syö, koskaan. Luultavasti tää treenaaminenkin on aika iso virhe tän paaston aikana kun se kuitenkin lisää ruokahalua ja ei voi silti syödä lisää. Voi olla et ens viikolla on jotain muutosta tehtävä tohon ruokavalioon et voin liikkua. Nythän syön n. 620 kcal/vrk. Koitan nyt hillitä masista ja nälkää yhellä pepsi max- tölkillä. Sallin sen nyt herkuksi itelleni. Huomenna pidän treenivapaan päivän, ehkäpä sitten on helpompaa tän nälän kanssa.

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän se tanko penkistä nousi :)
    -allu

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos itsellesi, kiva reenikaveri!! :) Ens kerralla tsempataan niin, että kontataan kotiin. Tänään ei ihan ollu semmonen kaikkensa antanut olo lähtiessä.

    VastaaPoista