maanantai 26. toukokuuta 2014

Take control

Take control of your mind, your body and your soul... lauloi lemppari bändi nuoruudestani ja pauhasi tänään korvissa kun kävelin koiran kanssa ysäri discon tahdissa. Toiset päivät sit osaa olla hyvän mielen päiviä, jolloin tuntuu, et teet just oikeita asioita juuri nyt ja kaikki on helppoa. Sitten on taas ne toisenlaiset päivät, no kyl te tiiätte. Mut tänään sen hyvän mielen on kyl aiheuttanut tulokset. Ne mitä ihmiset odottaa kun kroppaansa haluaa muokata.

Kaksi kuukautta sitten aloitin ravinto valmennuksen Optimal Performancella ja tänään oli mittaus päivä. On se koti mittanauhakin kertonut senttien lähteneen, mut jotenkin sitä uskoo paremmin kun antaa jonkun toisen sen tehdä ja kunnon pihdeillä. Mulla on lähtenyt nyt tasaisesti rasvaa joka puolelta kehoa, mut erityisesti selästä ja etureidestä. Molemmista on lähtenyt reilu 20mm eli 2 senttiä ihkaa läskiä. Ilman aamuaerobisia tyhjällä vatsalla (periaatteessa ilman mitään rankkaa aerobista liikuntaa), ilman pakollista maitorahkaa. Ilman nälkää tai paastoa. Se on vaatinut rasvaa, proteiinia ja tasaista verensokeria, sekä toiminnallista- ja voimaharjoittelua. Lähipiiri tietää mun myös hieman herkutelleenkin tän 2kk:n aikana.

Viikko takaperin facebookissa pyöri Hesarin artikkeli "näin pääset eroon napaläskistä" tai jotain sinne päin. No luinhan minä sen ja se alkoikin ihan kivasti kertomalla insuliinin ja tasaisen veren sokerin vaikutuksesta kroppaan ja rasvan kertymiseen/palamiseen. Mut sit siellä lopussa oli et täsmävinkit napaläskin hävittämiseen oli a) syö kaurapuuroa ja b) syö täysjyvä ruisleipää. Siinä vaiheessa mietin et ei voi olla totta ja miks näin ajatellaan. Molemmat elintarvikkeet nimen omaan nostaa verensokerin nopeasti korkeelle mut tuo sen myös pikaisesti alas ja ei millään tavalla tue sitä rasvan polttoa ja insuliinin hallintaa. Toki niissä on on niitä hyviä juttuja mut hiilihydraatti napaläskin karkotukseen on kyl väärä keino. Mut koska joka paikka tätä toitottaa näin, on ihmisten vaikea uskoa jotakin muuta. Toki kyseinen artikkeli puhui faktaa roskaruuasta ja siitä mitä se tekee ihmisille mut eiks se oo tiedetty jo kauan? Eikö vois puhua jotain muusta kun täysjyväviljoista ja kuinka hyväks ne on sulle. Kyseenalaistakaa ihmiset! Niin minä tein. Epäilin, olin skeptinen mut hei nyt se läski lähtee. En palaa syömään kaurapuuroo mehukeitolla ja raejuustolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti