keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Jos mä elvytän tän blogin ni mitäs sit?

Oliskohan nyt tullut jo toinen kerta kun ajauduin tän blogin suhteen jonkin moiseen writersblockkiin ja että kaikki kirjoittaminen alkoi ahdistaan. Välillä tuntuu, et vaikka kuinka kirjoitin itseäni varten tätä, niin koin paineita jos en postannu tai saanut laihtumistuloksia. Ihan kuin joku tuolla bittiavaruudessa nyt sit odottais et onkos se plikka nyt keränny nestettä kosteissa illoissa vai joko läski palaa. Nyt kun en ole pariin kuukauteen jaksanut kirjoittaa olenkin kuullut monelta yllättävältä taholta et "hän luki mun blogia, miksi et kirjoita enää?" Mitä jos kokeilen taas kirjoittaa? Ilman paineita siitä, et tuleeko tuloksia painonpudotuksen suhteen. Jos musta tuntuu et valitan tänne vaan kuinka haastavaa on olla äiti ni onks se okei?

Onko se kirjoittaminen sit elämäntapaa kun kuitenkin sitä kaipaan? Totuinko jo niin siihen kuvien ottamiseen blogia varten et nykyään välillä mietin et mihin mä tungen nää kaikki kuvat: Alpo edestä, Alpo takaa. Alpo mustikassa, Alpo bataatissa. Kiinnostaako ne kuvat ketään? Ilmeisesti, jos yhteen kuvaan tulee facebook tykkäyksiä 183kpl muutamassa tunnissa. Laihdutusblogiksi en enää itseäni tituleeraa. Onko se sit lifestyle blogi?

Laihduttaminen. Tuo kamala sana. "Taasko sää oot jollain kuurilla?" Joo, kaikki ei ole itseensä tyytyväisiä vaikka itsestään kirjottaakin. Miten kävi body camp: in fit momit summuut. No ei toiminut mulla. Luovuttajako? Varmasti monen mielestä. Rahka on hyvää, mut ei kolme kertaa vuorokaudessa. Toki joinain päivinä rahkaa edelleen syön. "Etkö voisi luopua jostain crossfit tunnista ja tehdä perus salitreeniä?" NO EN V***U todellakaan voi. Kuka edes viitsii ehdottaa tollasta. Jos nyt kokeilisin. Ja kirjotan. Ja valitan. What do you think?


1 kommentti:

  1. Kirjoita sinä vain! :) Näitä on kiva lukea, vaikka sitten harmittelisitkin välillä. Ja sehän ei haittaa ollenkaan jos kuvat ovat Alpo eestä Alpo takaa.. ;)

    VastaaPoista