maanantai 26. toukokuuta 2014

Likkana lenkillä

Lauantaina oli kevyt 28 astetta lämpöö varjossa jo aamusta. Päästessä Ratinan stadionille starttaan likkojen lenkkiä oli tuskainen 31 astetta. No ei auttanut valittaa vaan hymyssä suin lenkille. 

Tatskan kans tulis välttää hikoilua (mahdotonta näillä keleillä) sekä metsää (eihän Pyynikkiä ja Pispalan harjua lasketa , eihän). Vauhdin toivoin olevan ripakka, onhan tää vaan viikon toka treeni ja viiminen mut väen paljoudessa jo luovutin ja aattelin et hien takaa vaan ilmasto ja mun pakolliset pitkät puntit. Mut ihan mukavasti saatiin tossua toisen eteen kun porukka pysähteli juottopisteille tasaisesti ja päästiin ohi. Välillä kävi onneks pieni tuulen vire, vaikka suurimman osan vajaan yheksän kilometrin matkalla aurinko porotti tunkkaisesti ja ilma aivan seisoi. 

Maalissa saatiin PT Allu yllätettyä omiin polttareihinsa kun me muut jatkettiin lenkkieväiden kimppuun, jotka tapahtuma tarjosi. Valitsin gluteenittoman vaihtoehdon ja mietin taas kerran et mikä helvetti siinä on et näihin hommiin ei voida vähän perehtyä ja miks tollasta kuraa tarjotaan??? Eväisiin kuului alla olevan kuvan mukaisesti aurinko salaatti (jotain kaalia,porkkanaa,hedelmää) 1 piltti (jonka sain vasta kun vakuutin etten syö viljaa ja etten ota myslipatukkaa) sekä vissy pullo. Ai niin oli gluteeniton leipäpala mut kuka sitä syö ilman voita tai päälisiä? EI MITÄÄN proteiinia. Miksi tätä kutsuttiin lenkkievääksi? Hei nostetaan sokerit kattoon ja ollaan edelleen nälkäsiä.. Ehkä nyt otan tän liian tosissani mut täs olis näin suuressa tapahtumassa parannettavaa kun sitä evästä kuitenkin mainostetaan. Kiitos ja kumarrus sitkeille treenikavereille Tiinalle, Alinalle, Virpille, Hennalle ja Pepille (+masuasukki).

Hikisenä sit kuitenkin kirmasin kotiin pika suihkuun josta sambakeikalle Metroauto Areenalle DareDevilsien hyväntekeväisyys show'hun. Nää tädit ja sedät perusti cheerleading teamin ja treenas ja ylittivät itsensä ja vetivät huikeen show'n. Lipputulot ohjasivat lyhentämättömänä Tampereen Lastenklinikalle. Illan kruunasi myöhäinen päivällinen ystävien kanssa kesäisellä terdellä. Huikee päivä!

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi seurasta ja mukavasta päivästä!! :)

    VastaaPoista