torstai 16. tammikuuta 2014

52 viikkoa: 3/52 vauvasambaa


Vihdoin se alkoi, "vauvasamba". Toki tunnin tarkoitus ei ole tanssia sambaa vaan saada äidit liikkumaan ja mukavana käsipainona/vastuksena toimii oma lapsi :) Tunnit on äideille ja heidän alle vuoden ikäisille lapsille. Meidän alpo oli pienin ja viettikin koko tunnin nukkuen kantoliinassa. Vanhin lapsista taisi olla 9kk. Aluksi nostettiin hikeä pintaan askelsarjoilla ja lopuksi oli lihaskuntoa.

Meidän Alpo tuskin vielä kovasti ymmärsi mokomasta mitään, mutta muiden lapset jokeltelivat iloisesti mukana. Oli ilo huomata, että mulla on vielä jotkut lihakset olemassa, koska jo hetki tunnin jälkeen lihaksissa (eniten reisi ja selkä) alkoi tuntua kipuilua ja tänään olo on kuin isommankin saliponnistelun jälkeen. Jep, rapakunnossa ollaan, mutta tästä on hyvä aloittaa. Kevyesti kerran viikossa :) Toiset vihaa kyykkyjä, voih minä niitä olen kaivannut.
Pitkästä aikaa sai tuntea liikunnan endorfiinipiikin ja oikein vahvistui se tunne kuinka sitä olen kaivannut. Kaiken tän unettomuuden ja väsymyksen keskeltä sai kummasti energiaa kun pääsi jumppaileen. Tätä lisää!

Hilda ja Mushka näyttää mallia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti