torstai 11. huhtikuuta 2013

She makes me go

On selvitty kahdesta yövuorosta, huhu huh, tiukkaa teki, mut selvisin.


Kuva on otettu klo 4:30, päivän ensimmäinen ateria. Huomatkaa ihanat silmäpussit. Nää kaks yövuoroo oli siitä ihmeelliset et mun ruokarytmi pysyi melko hyvänä ja mitään hiilari herkkuja ei tullu salaa popsittua. Pysyin hyvin kahen camppaustuotteen, hedelmä välipalan ja kahden lautasmallin sisällä. Aika kunnioitettavaa, kyseessä kuiteskin rytminrikkoja-työvuorot. Sain nukuttua molempien yön välissä vain 6,5h, mut silti lounaan jälkeen lähin Tiinan kans salille.

salaatti, raejuusto, cashew pähkinä sekä jauhelihakastike täysjyväpastalla
Välipalaksi pieni kahvi ja etelän hetelmää
Lyylillä välipala ilman kahvia


Kyllä on ihan eri asia käydä salilla vapaa päivänä kuin työpäivän jälkeen, varsinkin yövuoron. tuntui et sydän hakkaa ihan takykardiassa (varmaan hakkaskin) ja tein jalka prässinkin 20kg kevyempänä. Joku voisi sanoa et TEKOSYITÄ mut olkoon niin. Sain treenin kyl tuntuun, mut aina harmittaa kun ei yllä parempiin tuloksiin vaan on väsy.

Hulluilta päiviltä ostin uuden treenitopin kokoa M!!!
Tooosi keväiset näkymät, NOT.


Taidan kuulua niihin ihmisiin, jotka viihtyy hiljaisemmalla salilla, aamupäivällä. Jotenkin ihan tuskaa kun ei mahdu tekeen treeniä väki määrän vuoksi haluamassaan järjestyksessä vaan joutuu jonottaan kuin Hullujen päivien jonossa.Tää hierontatuoli oli uus kokemus. Pelkäsin ihan törkeesti et koska sattuu ja lujaa.Samikset salilla

Salin jälkeen kävin anoppilassa saunassa ja mätin naamaani appiukon tekemän iltaruuan. Oli hyvää, kiitos Karille :) Huomenna lähden kohti pääkaupunkiseutua ja vietän odotetun viikonlopun Anna-Siskon kanssa, johon mahtuu fitnestä ihan treeninkin muodossa kun A-S:sta on kyse sekä muskelien tuijottelua Fitnes Classicissa kulttuuritalolla. Hyvät viikonloput kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää viikonloppua ja muuten, tää blogin uusi ulkomuoto on kiva! :)

    VastaaPoista
  2. Joo,monta kertaa jo pitäny kommentoida että tää on nyt niin kivannäkönen tää blogin us ulkoasu!
    Kivaa viikonloppua,niinku sanoit niin on kyllä kiintoisia noi fitness-hommat :) . Muutamat kisat tullu katteltua ja kerran jopa ollu huoltajana. On niissä se oma tunnelmansa.

    Ja näytät kyllä tosi hoikalta!

    VastaaPoista