maanantai 8. huhtikuuta 2013

Fit Fit Fitnes

Fitnes-elämäntapa taitaa olla nyt se the juttu. Joka puolella näkee Body- ja Bikinifitnes-juttuja ja sen suosio on kasvanut ihan hulluna. En ole tässä erilainen nuori, olen myös hyvin kiinnostunut kaikkeen fitnekseen liittyvään. Luen paljon fitnes-aiheisia blogeja ja lehtiä. Oon huomannut et niistä saa kovasti motivaatiota omaan laihtumiseen ja terveelliseen elämäntapaaan.
kuva: google.fi
Joku voisi puuttua ennakkoluuloissaan tuohon sanaan terveellinen ja body fitnes. Moni arvostelee lajia kovaan ääneen ja ehkäpä juuri siksi pidän body fitneksestä. Ihmiset joilla ei ole käsitystäkään millaisen työn takana kilpavartalo on. He vain tokaisevat et "mä en ainakaan treenaa ihan himona kun en halua äijämäisiä lihaksia". Just. Vieressä oleva Anna Virmajoki onkin hyvin äijämäinen. En haaveile kisakropasta. Tiedän, et noi kisaajat näyttävät tuolta rankan dieetin ja treenin vuoksi sen pari päivää vuodesta ja muun osan vuodesta ovat hyvinkin "normaalimman" näköisiä, hyvillä lihaksilla ja ehkä hiukan suuremmalla rasvaprosentilla kuin kisapäivänä. Ihailen fitneskisaajien onnistumista itsehillinnässä viedä läpi kova dietti ennen kisoja ja tekosyytöntä treenamista. Odotan innolla viikonlopun Fitnes Classic-kisaa Helsingin kulttuuritalolla. Hankittiin Anna-Siskon kanssa liput jo ajoissa. En oo koskaan aiemmin moisessa tapahtumassa käynyt. Odotan innolla sitä tekorusketuksen tuoksua ja strassien säihkettä, niitä lihaksikkaita vartaloita unohtamatta. Kumpa ihmiset eivät arvostelisi ihmisten elämäntapoja liikaa, olivatpa ne liittyviä fitneskilpailuihin tai Cambridge-ohjelman noudattamiseen. Jokainen löytäkööt omat tapansa elää.

3 kommenttia:

 1. Arvostan kyllä ihmisiä, jotka jaksavat pitää itsestään huolta, mutta ovathan nuo silikonit aika sairaan näköiset....

  VastaaPoista
 2. Mietinkin tässä yks päivä, että oottekohan te vielä menossa noita kisoja katsomaan. Joten mukavaa ja motivoivaa päivää ens viikonlopulle!! :) Mä halun sit kuulla millasta siellä oli..

  VastaaPoista
 3. Mä ihailen nimenomaan sitä kurinalaisuutta mikä tuohon fitness-elämäntapaan liittyy. Mun kauneusihannetta tuo viimeisen päälle kuihdutettu treenikroppa ei ihan vastaa, mutta sellainen terve lihaksikkuus ja itsestään huolehtiminen on kyllä sydäntä lähellä.

  Mua kiinnostaa kanssa kova treenaaminen ja kaikki mikä siihen liittyy, joten paljon uusia vinkkejä ja näkökulmia odotan viikonlopulta. Plus että on kiva nähä Jenniä :)

  VastaaPoista