Sivut

torstai 6. maaliskuuta 2014

Crosstraining peruskurssi: the last day

Maanantaina oli viimeinen kerta peruskurssia. Kerrattiin kaikki kurssilla käydyt tankotekniikat. Nyt on eväät aloittaa treenaan hyvin ja oikein. Korostettiin, että tästä se treenaaminen vasta alkaa, eikä suinkaan lopu.

Tiistaina ja tänään torstaina oon huhkinut crosstraining mix tunneilla. Niissä alkuosa tunnista on voimaharjoittelua ja loppuosa kestävyyttä ja hyvää hikitreeniä. Tiistaina penkkipunnerrettiin ja tänään etukyykättiin. Tiistaina oli parinani tunnilla ystävän sijaan tuntematon tyttö ja oli huippu kiva huomata kuinka hän välitti ja jaksoi tsempata vierasta ihmistä nostaan tankoa kun jo tuntui ettei se enää nouse. Tää on tän salin suola et kaikki tsemppaa. Tein 25 kg:lla 8 toistoa kuusi kierrosta. Aikaisemmin sain hädin tuskin sen 20 kg nouseen max sen kaheksan kertaa. Heti kun on tekniikka paremmin hallussa ja oikein ajattelee lapoja laittavansa yhteen ja rintaa rottingille saa nostettua paremmin. Kovasti mietin sitä kuinka painin pelkän tangon kanssa gogolla. Nyt siihen sai jo pienet lisäykset ja aika monta toisto kertaa. Tänään huhkittiin etukyykkyjä. Toi kyykkääminen on haastavaa et saa sen tehtyä puhtaasti selkää satuttamatta syvään. Tätä vaan pitää treenata ja saada liikkuvuutta lonkkiin et polvet aukee tarpeeks.



Ja tähän loppuun huvitan teitä kuvalla tortusta, ns. palauttava torttu kun Mushka toi mulle palan sen super porkkanakakkua. Siitähän löytyi tietenkin hyviä rasvoja ja heraproteiinia. Kivaa loppuviikkoa kaikille!

1 kommentti: