maanantai 30. joulukuuta 2013

Piparin puputtamista

Odotan uuden vuoden vaihtumista. On se jännä, et ihmisen on valittava joku tietty ajankohta milloin aloittaa syömisien tarkkailu/vähentäminen/laihdutus, eikä voi vain aloittaa sitä heti. Miksi sen pitää olla kuukauden ensimmäinen päivä, miksi aina sitten seuraavana maanantaina. Mulla se nyt on 1.1.14. Tuntuu, et kaapissa olevat piparit huutaa mun nimeä. Kovasti oon koittanut niitä tuhota pois ennen ylihuomista.

Sain mieheltä joululahjaksi kehonkoostumusmittarin. Joku voisi ottaa sellaisen lahjan loukkauksena, mutta itsepähän toivoin. Ehkä on helpompi tarkkailla tutulla laitteella edistymistä. Samaan vekottimeen totuin cambridge-valmentajan luona. 2 viikon saldo oli +200g painon nousua. Johtuneeko vaa an vaihdosta (aina voi toivoa) vai jouluherkuista, mene ja tiedä. Tsempillä kuiteskin eteenpäin.


Tänään kävin Alpon kanssa tunnin vaunulenkillä. Kovin tehokasta lenkkeilyä se ei ehkä ollut, koska vauhti oli melko hidas, eikä hengästyttänyt, mut hei kaippa se alku on kuitenkin :)

Makoisia vuoden viimeisiä hetkiä muillekkin!

1 kommentti:

  1. Vuoden vaihtumista ja uutta alkua odotan minäkin!! Josko sitä pääsis taas johki ruatuun!! Tsemppiä sulle ja haleja pienemmälle!! :) Koskas sua näkyis taas salilla?

    VastaaPoista