keskiviikko 28. elokuuta 2013

H-Päivä

Hiljattain juttelin työkaverin kanssa siitä kuinka vuorotyöläisen viikonloppuvapaat kuluu kesäisin ystävien häissä. No meilläpä ei tuota ongelmaa ollut ystäville tuottaa päänvaivaksi vaan päätimme astella vihille arkisesti maanantaina 26.8.2013. 

Meidät vihittiin maistraatissa. Ollaan molemmat oltu pitkään sitä mieltä et halutaan käyttää pennoset syntyvään vauvaan eikä kalliisiin juhliin. Olihan siellä hieman liukuhihna-meininki kun sisälle vihkitilaan pyydettiin "seuraava" samalla kun muut ihmiset jonottivat rekisteröimään venettään tai vastaavia asioita hoitaakseen. Vihkikaava oli lyhyt mutta asia oli pätevää. Henkikirjoittaja puhui perheestä ja sen merkityksestä. Puolisoiksi julistettiin ilman suudelmia ja taputuksia kun todistajatkin pyydettiin ko. virman toimesta. 

Ei kaikki niin karua ollut kuin ehkä moni kuvittelee. Kävin aamulla kampaajalla ja Janika meikkas mut nätiksi. Rennosti kävin ostaan sulholle kuteet 2h ennen vihkimistä. Vihkimisen jälkeen käytiin kävelemäs Hatanpään rantoja kuvan ottamisen vuoksi. Siitä suuntasimme The Grill ravintolaan. Loppuilta sujui rauhassa kotona töllön edessä. Mitä muuta sitä tarttis?1 kommentti: