sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Vanha Porvoo

Männä viikolla vierailin siskoni luona Porvoossa. Ensin ajeltiin Helsinkiin hieman tuhlaileen vauvan vaatteisiin ja sieltä sitten siskon luokse Porvooseen. Oon käynyt muutamia kertoja Porvoossa, mutta koskaan aiemmin en ole saanut mentyä vanhaan kaupunkiin käveleskeleen. Nyt sitten näpsin kuvia, tarkoituksena oli tutustua kamerani saloihin ja oppiakin jotain, mutta ylläri pylläri nyt katson kuvia koneelta niin ei ole mitään hajua et millä asetuksella parhaat kuvat ovat tulleet. Onkohan tää ikuisuus projekti oppia ottaan hyviä kuvia..

Vanhasta kaupungista löytyi ihania pikkuliikkeitä, joissa oli käsitöitä, kodin sisustusta ja lahjatavaroita. Ikäväkseni sain kokea myös Venäläisten turistien röyhkeyttä heidän ryysiessään Brunbergin liikkeessä mua työnnellen et pikaisesti mahaani suojellen poistuin paikalta. Siinä kun muutaman neliön liikkeeseen tunkee 40 ihmistä kerralla tulee rennommallekin tyypille torikauhu.


Tää kakkupala oli niin makea et söin vain yhen kolmasosan siitä. Parempikin niin kun nyt oon joutunut ottaan käyttöön iltaisin pitkävaikutteisen insuliinin kun yön jälkeiset verensokerit on liian korkeat :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti