Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

Oli sitten synttäritkin

Eilen täytin 29 vuotta. Ei ollut pirskeitä, mutta ystävän kanssa kävin vaatekaupoilla (mitään en löytänyt..) ja syömässä.







Käytiin Pancho Villassa syömässä kanasalaatit. Jo se, että ronklaa valmiista annoksesta pois riisin niin jäi lautanen melko ykspuoliseks kun poistin vielä kastikkeen, leivän ja tacolastutkin. Joten jäljelle jäi syömisen jälkeen..

Ei ollut kovin hyvä setti, mutta kävimpä ulkona syömässä. Tänään olin töissä ekaa kertaa kaatumisen jälkeen. Melko hyvin selkä kesti kivuitta seisomisen, joissain epäergonomisissa asennoissa kipuili kuitenkin. Kovasti haluaisin salille, mutten vielä uskalla. Mietin, että jos jonkin kevyen aerobisen kävisin huomenna Gogolla tekemässä kun kaverit salille kuitenkin menee. Katsotaan mitä selkä sanoo huomisen aamuvuoron jäljiltä.

Kotiin tultuani päätin kokeilla valmistaa lihapullia ilman jauhoja.


 400g naudan jauhelihaa, 1 kananmuna, 1dl 2% maitorahka, 1 punasipuli ja mausteita.





Paistoin muutamassa erässä.




Annokseeni kasasin neljä pienintä pullaa ja salaatin lisäksi hieman leipäjuustoa. Oli hyvää ja kivaa vaihtelua pitkästä aikaa, mutta vatsa tuli tosi nopeesti täyteen ja salaattia jäi miltei puolet lautaselle. Olin tosi yllättynyt, miten pullien rakenne pysyi kasassa niin hyvin ilman jauhoja, yksikään ei rikkoutunut. No more jauhoja pulliin :) Olen kokeillut tän camppaus viikon aikana omenaa ja appelsiiniä. Omenan olen huomannut turvottavan ihan törkeesti, vaikka sen niin hyvää olisikin. Johonkin makean himoon saatan sitä käyttää, mut ei oikein joka päiväiseen käyttöön. Olen koittanut tsempata veden juonnissa kun välillä tuppaa päätä särkeä.

Käytin tänään läppärin fiksulla tarkistuksessa kun se bugi jotenkin. Saatiin nyt se toimivaksi, mutta jo epätoivon hetkillä googlettelin korvaavan tuotteen sen tilalle esim. iPadin hintaa ja mietinkin olisiko siinä mun -15kg motivaattorilahja itselleni ??? Tuohon tavoitteeseen on kuitenkin, uskallanko sanoa ENÄÄ vain 4kg matkaa..






4 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kunnon motivaatiolahja kehiin hienosta kohta saavutetusta suorituksesta :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä Jenni! Oli kyllä maailman surkein kanasalaatti! Tehään ite paaaaljon parempaa.

    VastaaPoista
  3. hei onnea :).. Sulla onkin painonpudotus jo hyvässä vauhdissa :)!!!.. tsemppiä sullekkin hirviästi jatkoon :)

    t:hanna
    painoprojekti2013.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Hienoa Jenni! Hyvä ottaa vielä hetki rauhallisemmin selän kanssa ja sitten täys rähinä päälle. :) Ulkona syöminen on välillä aikas haasteellista. Ihmeen hyvin pärjäsin viime viikonloppuna mutta brasilian lomallani en kamalasti katsele mitä suuhun laitan. :P Tsemiä jatkossakin! :)

    VastaaPoista